Helaas heeft deze creme voor mij niet het resultaat behaald, wat ik er van verwacht had. Maar blijf het wel gebruiken, wie weet??
Beste mevrouw Broeze, Hartelijk dank voor uw review! Wat vervelend dat de crème nog niet het gewenste effect laat zien. Neemt u gerust contact op met onze orthomoleculair therapeut om te bespreken wat wellicht bij u zou kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Ich bin sehr zufrieden mit Euch als Versandapotheke.
Supersnelle levering en hele fijne supplementen! blij mee!
Ich habe mit thuiswinkel bisher nur gute Erfahrungen gemacht. Sehr schnelle Lieferung... MfG
ich bin vollständig zufrieden mit der Abwicklung meiner Bestellung. Jederzeit wieder!
Die Bestellung war sehr schnell bei mir. Danke. Echt prima.
Dankuwel , ik ben heel tevreden van zowel de producten als van de vlotte service bij u.
Prima geklappt
Alles super
Mooie diverse voorraad. Even telefonisch contact gehad. Goed geholpen. Vlot geleverd. Kortom, perfect!
Produkte sind hervorragend
Ik bestel vaak ongeveer dezelfde producten, maar deze dus niet. Allemaal nog niet eerder besteld. Geen probleem: snelle levering en zelfde kwaliteit.
Al heel veel jaren uitstekende ervaring
Schnelle und perfekte Abwicklung ! Gerne wieder
Kreeg de juiste bestelling de dag na het bestellen al thuis bezorgd. Dus ern zeef snelle levering.
Helemaal tevreden met deze online verkoper. Was voor mij eerste keer maar alles meteen goed bevestigd en keurig op hoogte gehouden van status en moment van bezorging. Zoals je het wilt.
Bestelling super snel ontvangen
Ben blij met mijn bestelling
Ik gebruik suripanal tegen mijn haaruitval. Zo'n jaar of 30 geleden heb ik 't ook al eens gebruikt (werd genoemd in het boek 'Homoeopathie in de Praktijk van dr. J. Voorhoeve - dit middel bestaat dus al best lang. Het hielp toen uitstekend. Nu gebruik ik 't alweer een aantal maanden en mijn haar lijkt de laatste tijd weer wat minder uit te vallen. Wel gebruik ik naast suripanal nog een paar andere middeltjes nl. iedere avond een halve uitgeperste citroen (op advies van een zeer ervaren kapper) en q10. Zolang de haaruitval blijft meevallen ga ik nog maar even door met de suripanal. Ik heb hier trouwens een tijdje geleden ook over gemaild met een van uw medewerkers.
Goede ervaring
Groot assortiment en snelle levering
Ich war sehr froh und erleichtert, als ich meine Bestellung nach 3 Tagen in der Hand hielt, vor allem deshalb, weil das Produkt im Moment in Deutschland nicht lieferbar war.
Und es hilft wirklich u lindert den Schmerz
Het is een formidabele zalf proficiat kan niet beter
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD