Ik ben zeer te spreken over deze webshop. Als je op zoek met naar hoogwaardige kwaliteit supplementen en aan vullende stoffen voor je gezondheid of voor een specifiek protocol wat je van je gezondheidsprofessional moet zorgan dan is deze website een van je beste opties om de wat uitzonderlijkere en hogere kwaliteit producten te vinden. En ze verkopen ook diverse dingen waar op andere sites bijna niet aan te komen is.
Top webshop
Schnelle Lieferung, immer zuverlässig. Gute Produkte von Bonusan.
Sind immer super zufrieden ! Danke
Snelle levering en goede service.
War schon bei der ersten Bestellung begeistert, sehr schnelle Lieferung und gute Auswahl an Produkten kann ich nur weiterempfehlen .
Snelle levering van de producten en positief resultaat van het product.
Browsen op de website ging heel smooth en service van delivery was heel rap. Fijn platform!
Zeer betrouwbaar en zeer snelle levering. Bedankt
Tot op heden niks ontvangen!!!
Beste mevrouw Knol, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u uw (brievenbus)bestelling niet heeft ontvangen. Zoals besproken hebben wij u kosteloos een nieuwe zending toegestuurd. Hopelijk ontvangt u deze binnen enkele dagen in goede orde. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Een van de bestelde artikelen was na bestelling niet op voorraad. Ze hebben me gelijk gemaild om te overleggen wat mijn wens was: voorradige artikelen vast verzenden met nalevering, bestelling helemaal annuleren, bestelling gedeeltelijk annuleren of pas verzenden indien alles voorradig was. En dit vrijwel zonder vertraging door hun snelle reactie. Ze doen dus was ze beloven! Heel fijn.
Zur Wertigkeit des Produktes kann ich derzeit noch nichts sagen. Wohl aber dass die Bearbeitung total zuverlässig erfolgte! ...gerne wieder!
Wij zijn zeer tevreden over de prijzen kwaliteiten van de aangeschaften producten altijd in goede orde ontvangen.
Wie schön, dass ich durch Gezondheidaanhuis Medikamente bekommen konnte, die in Deutschland einfach nicht lieferbar sind. Schnell und unkompliziert bestellt und prompt geliefert! Besser geht's nicht!
Makkelijk opnieuw besteld. Goed verpakt Snel geleverd
Professioneel en vriendelijk
Alles prima
Goede prijs traumeel s voor de hond
Een prima zalf ( Sorion) snelle levering, voor herhaling vatbaat
Gezondheid aan huis is een fijne site. Goede supplementen en een supersnelle levering. Top!
Handig snel in huis en goed verpakt.
Altijd hele snelle en verzorgde levering van de artikelen die ik besteld heb. Top-ie
Snel geleverd, geen aanmerkingen.
Levering sneller dan aangegeven. De gevulde plastic flessen waren uiterst zorgvuldig verpakt. Mijn complimenten.
Makkelijk bestellen, netjes verpakt en snelle levering
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD