De bestelling werdt snel en goed afgeleverd.
Goede producten , snelle levering
De levering volgde heel vlug
Top winkel, de volgende dag al kreeg ik mijn bestelling, heel netjes!
Na 8 dagen nog niets ontvangen, zelfs geen bericht, als ik bij de track&trace ga kijken zie ik dat het ergens moet opgehaald worden ... Was niet de bedoeling en mij ook niets laten weten ...
Geachte heer Anthierens, Hartelijk dank voor uw review en feedback. Wij vinden het zeer vervelend dat de bezorging van uw pakket niet naar wens is verlopen. PostNL geeft aan dat bezorging op uw huisadres niet was gelukt en uw bestelling daarom naar een afhaallocatie was gebracht. Gelukkig heeft u deze daar in goede orde kunnen ophalen, maar wij begrijpen dat u dit liever anders had gezien. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, en neemt u gerust contact met ons op wanneer u verder nog vragen heeft. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Duidelijke website wat betreft de updates van je bestelling(en)
Grote keuze in de producten met een keurige omschrijving erbij. Vervolgens een snelle levering met accurate berichtgeving.
Jammer dat er geen beschrijving bij zit hoe het gericht moet .
Goe ingepakt en snel geleverd
Prima service, goeie prijs en snelle verzending
Helaas werkt de zalf niet bij mijn spierpijn en het wordt ook niet warm , ook geen beetje op de bovenarm niks
Sind durch die Lieferbarkeit auf die Apotheke aufmerksam geworden. Super schnelle Lieferung und spitzen Preise. Gerne wieder.
Heb product NIET ontvangen
Beste mevrouw van der Valk, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen! Onze klantenservice neemt vandaag gelijk contact met u op om te bespreken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Kan geen klachten vermelden. Na bestelling werd deze snel geleverd. Dus! Voor ons ging alles prima!
Het blijft me verbazen hoe snel de producten geleverd worden, zo fijn.
Excellent service....product as described
Goede producten, snelle service
deze website heeft een heel breed aanbod van de betere kwaliteit producten en veel therapeutische supplementen waar normaliter moeilijk aan te komen is levering verloopt altijd snel en soepel en als er iets is dan nemen ze pro actief contact met je op goede service!
Mijn ervaringen met Gezondheidaanhuis zijn goed: overzichtelijke website en vlotte levering.
Sehr schnelle Lieferung und gute Preise
Vandaag besteld, morgen in huis
Ik ervaar een snelle en goede service en hoop dat ook zo blijft zeer tevreden van het aangekochte product
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD