Versand erfolgte am selben Tag. Schnelle, fristgerechte Lieferung. Artikel waren einwandfrei.
Zoals altijd wordt mijn bestelling netjes verwerkt, snellebevestigingsmail en bezorging binnen de afgesproken tijd.
Bestellung kam pünktlich. Bestelle sehr gerne bei euch. Grüße aus Berlin.
Ik kan er niet veel over zeggen. Ik benbiets aan het uitproberen. Heb niet te maken gehad met de mensen.
Alles Super. Gute Ware. Schnelle Lieferung.
Goed gevonden wat ik zocht
Pure 0003 gekocht. Weet nog niet waar ik het allemaal kan inzetten.
Sehr nett und freundlich
Großes Sortiment, gute Preise, schnelle Lieferung. Immer wieder
het product bevalt erg goed en heeft een goede werking
Alles prima gelaufen, Zeitspanne für die Lieferung war in Ordnung
alleen de verpakking kan wel wat kleiner , 2 tubes in een doos van 20x 16 cm. is wel heel erg groot,maar voor de rest vlot en correct bezorgd.
Sehr einfache und unkomplizierte Bestellung. Vorher vorhandenen Rückfragen wurden sehr schnell und kompetent beantwortet. Die Bestellung war nach zwei Tagen schon da. Sehr gut und sicher verpackt. Werde bestimmt wieder bestellen.
De postbode had mijn pakket in eerste instantie niet afgeleverd en ik had ook geen bericht war mijn pakket was. Dat is uiteindelijk weer terug gestuurd naar Gezondheid aan huis en hun hebben het gratis nog een keer opgestuurd. TOP ze leveren normaal ook heel snel
Altijd snelle levering en nette klantenservice
Prima shop bestel hier al een paar jaar
Ben heel erg blij
Snel en accuraat levering van middelen
Ik moest wennen aan het op tijd bestellen van mij herhaalmedicatie. Toch is dat gelukt door de snelle bezorging. Soms zo snel dat de bezorgservice al weg was toen ik bij de deur aankwam. Nu maak ik gebruik van de aflever bij buren optie. Dat stelt geruster. MvK
alles war perfekt
Ik bestel geregeld bij gezondheid aan huis en ben altijd tevreden over de geleverde producten. Alsook over de vlotte levering. Meerdere betaalopties zijn ook mogelijk. Heel tevreden van!
snel bezorgd groot aanbod
Goede communicatie, en snelle levering
Prettige webwinkel. Levering conform afspraak.
Niets te klagen
4 Lorentzstraat A