Bestellingen worden meestal volgende dag geleverd. Betrouwbare winkel met groot assortiment.
X
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling bij Gezondheid aan huis. Goede communicatie, snelle service en blij met het product dat ik ontvangen heb! Het product heeft ook een lange houdbaarheidsdatum, wat altijd erg fijn is bij supplementen.
Die Lieferung kam super schnell und ohne Versandkosten nach Deutschland. Ich werde auf jeden Fall wieder bestellen!
Übersichtliche Webseite, faire Preise. Gutes Sortiment Das Produkt war auch vorraetig.
Snel geleverd!
Heb psoriases op hoofd en heb veel jeuk.Jeuk gaat niet weg
Beste heer Lemmens, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u zo'n last heeft van Psoriasis. Neemt u gerust contact op met onze therapeuten/drogisten om te bespreken wat u wellicht verder nog kan helpen de jeuk te verlichten. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Voor een coupon van 2,50 euro wil ik best deze review schrijven. Geweldig product!
Ich bestelle sehr gern Nahrungsergänzungsmittel bei dieser Firma, da die Qualität sehr gut ist, es sind niedrige Preise, und die Ware wird sehr schnell geliefert. Daher bestelle ich meine Produkte schon seit Jahren hier.
Binnen 1 dag geleverd!
Hilft mir schon sehr und ich bin sehr zufrieden.
Zeer snelle en ongecompliceerde levering, leuk team, alles was geweldig. Groeten uit Duitsland!
Website is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Volgende dag producten al in huis.
zeer tevreden
Niks op aan te merken, super snel en huis. En een groter assortiment is er bijna niet. 1 woord top!
Dit product helpt mij erg goed
snelle verzending, geen problemen bij de aankoop!
Levering verliep correct en snel
Bestelling netjes en snel in huis.
Ik vind altijd snel de producten die ik nodig heb en er staat duidelijke informatie op de site.
Elke keer weer genieten als je een bestelling na een paar uur lokaal kan ophalen!
Veel aanbod. Alles verloopt soepel, duidelijk en snel !
Ik bestel hier altijd bepaalde supplementen die moeilijk ergens anders te krijgen zijn. De levering is altijd snel en ik heb het idee dat het teram achter gezondheidaanhuis.nl. zijn best doet om alles zo goed mogelijk te verzorgen. Prima winkel dus!
Ik heb veel baat bij dit product. Ik voel mij er beter door. De bezorging is altijd goed. Snel geleverd.
super easy und schnell ;-))
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD