Ben erg tevreden. De producten zijn op voorraad, worden snel en discreet geleverd.
Mijn bestelling werd super snel en correct geleverd.
Duidelijke site
Mijn moeder heeft gebruikt het het wel geholpen bij het verlichten van het pijn.
Sinds kort (december 2023) bestel ik artikelen bij Gezondheid aan Huis, er is een ruim assortiment, duidelijke communicatie via de mail en een snelle levering, die eveneens goed is verpakt.
Einwandfrei, werden wir wieder nutzen!
Ich habe die Tabletten schnell erhalten.
Dit was onze eerste bestelling en kennismaking met Gezondheidaanhuis. Het bestellen online was eenvoudig, doordat een en ander makkelijk te vinden was en goed gespecificeerd. Het bezorgen ging eveneens naar wens en verliep vrij vlot. Alles in goede orde ontvangen. Deugdelijk verpakt. Hartelijk dank.
Bestellen via duidelijke website en snelle bezorging.
Dit was advis van mijn genecoloog.
Ik ben heel tevreden over de dienstverlening en het uitgebreide gamma producten. Vlotte en verzorgde verzending van de bestelde producten.
Alhoewel alles vlot verliep, ik was ervan overtuigd dat ik tarwe korrels had besteld. Die heb ik namelijk nodig omwille van gezondheidsredenen. Tarwebloem gaan we zeker in allerlei reepten gebruiken, maar ik durf niet mijn bestelling opnieuw te plaatsen.
Beste mevrouw Hadziegric, Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over hoe vlot alles verliep omtrent uw bestelling. Wel is het uiteraard heel erg vervelend dat u een ander product had besteld dan u in gedachten had. Neemt u anders contact op met onze klantenservice, wij hebben van diverse merken tarwevlokken in ons assortiment en willen u hier graag bij helpen. Onze klantenservice is zowel telefonisch als per email/whatsapp bereikbaar om u van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
verrast door de snelle levering goede feed back van de klantenservice
Via gezondheid aan huis maakte ik kennis met Sorion, een creme waarvan ik het bestaan niet wist maar ik ben er zo blij mee. Zonder het gratis probeer tubetje (via Instagram) had ik niet geweten van deze geweldige creme.
Thank you very much for quick delivery. I will order again.
Erg tevreden over de producten en de levering er van.
Viel tegen dat het proeftube heel weinig inhoud bevatte. Daarnaast niet gratis maar moest €4,95 verzendkosten betalen.
Beste mevrouw Huizinga, Hartelijk dank voor uw bericht. De proeftube Sorion is inderdaad een kleine tube waarmee u de crème kunt uitproberen. De tube kunt u inderdaad helemaal gratis bestellen! In onze webshop verzenden wij gratis bij een bestelling vanaf € 45,00. Daaronder worden inderdaad wel verzendkosten in rekening gebracht. Ophalen bij onze afhaallocatie is uiteraard ook mogelijk voor mensen die in de buurt wonen. Wij zijn blij dat de crème u zo goed is bevallen, de grote tube heeft u inmiddels ook ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
's Avonds laat bestelling gedaan en de volgende dag rond de middag al geleverd. Waauuuw!
Goed omschreven wat in elk product zit, duidelijke ingrediënten-lijst!
Product altijd in orde
De shop is een aanrader Snelle en ongecompliceerde levering Uitstekende communicatie
Hello! Regarding my experience, I am still waiting for package 1 to arrive. Package 2 has arrived and is ok.
Goede en snelle service
Gewoon hartstikke goed!!