Alle vragen worden beantwoord, levering is snel en klopt altijd!
Producten worden keurig netjes verpakt thuisbezorgd.
snelle levering, goede prijzen en geweldige service
Ik mocht mijn bestelling telkens binnen de vooropgestelde termijn ontvangen.
Gewoon prima!
Groot assortiment en ze leveren snel hoewel dat tegenwoordig vaak afhangt van PostNL ..
suer
Binnen een dag thuisbezorgd wat ik graag wilde hebben.
Große Auswahl an seriösen Artikeln, schnelle korrekte Lieferung, Preis-Leistung optimal. Danke dafür
Fast and genuine
Vlotte levering
Bestelling gedaan , en het was gelijk goed geregeld! Ook telefonisch bereikbaarheid was uitstekend, werd vriendelijk te woord gestaan en alles in orde gemaakt.
Heute bestellt, am nächsten Tag geliefert. Besser geht nicht.
Snelle en goede kevering
De informatie op de site is feitelijk en compleet (voor mij) om eenkeuze te kunnen maken.
Een tamelijk zeldzame produkt, besteld in het begin van de namiddag en thuis de volgende dag binnenin de 24 uuren: dat had ik nooit gezien. Proficiaat
Klantvriendelijk, professioneel en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Een product waar ik maar niet aan kon komen had binnen 48 uur binnen.
alles correct
alles prima verlopen, je zoekt, je besteld en betaald en na een paar keurige mailtjes van bevestiging en levering heb je de spullen in huis
Fast and courteous handling!
Snel en goed geleverd. Prima assortiment en producten.
Breed gamma aan producten, waaronder zomeralsem dat soms moeilijk te verkrijgen is elders, en ook Sorion crème-zalf die bijzonder goed helpt tegen psoriasis, een echte aanrader Met daarbij zeer snelle en correcte levering, fijn !
Snel geleverd en zijn het goedkoopste voor mijn bestelde product.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD