Alles schnell geliefert
Sedert ik in Frankrijk woon, is gezondheid aan huis, mijn huis van vertrouwen. De communicatie is helder en efficient en wordt bovendien goed opgevolgd, de leveringen zijn stipt en snel. Bij problemen vind je makkelijk een aanspreekpunt, wat tegenwoordig een zeldzame kwaliteit geworden is. Kortom, zeker als je in het buitenland woont: ‘Een huis van vertrouwen.’
Zie boven
Altijd een dag na bestelling heb ik de supplementen in huis.
De producten staan snel klaar en eventuele onduidelijkheden worden bij navraag verhelderd. Mails over bevestiging bestelling en ophalen kunnen duidelijker worden onderscheiden.
Groot assortiment, snelle levering, kwaliteit!!
Overzichtelijke site en snelle levering
Bijzonder gemakkelijk te bestellen en super snel bezorgd. Betrouwbaar adres
Alles bestens!
Nooit problemen.
Ik heb al een paar keer iets besteld. Snelle levering en product is zoals omschreven.
Alles zu meiner Zufriedenheit
Altijd goede ervaring. Soms niet alles op voorronde maar dat staat duidelijk aangegeven. Al meerdere bestellingen geplaatst.
De website informeert goed of producten voorradig zijn en hoelang de levertijd is. Dat maakt de keuze van sommige artikelen eenvoudig. Snel nodig: op voorraad! Goede communicatie is belangrijk!
Einfache Bestellabwicklung und sehr schnelle Lieferung.
Lieferung war schnell, Produkt wie geschrieben
Direct resultaat
Gebruik ze al een tijd en bevalt prima
Het product is echt een aanrader
De bestelling en levering ging prima en naar wens.
Schnell geliefert, auch die Website easy
Bestelling was op tijd, en netjes verpakt
Schnelle Bearbeitung und schneller Versand. Gerne wieder.
Duidelijke uitleg en snel geleverd
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD