Ik deed een bestelling maar slaagde er niet in omte betalen. Ik kreeg via zeer vriendelijke email hiervan bericht. Door Ziekenhuisopname kon ik Slechts enkele dagen later opnieuw proberen en het lukte dit keer wel. Daags er na reeds het pakje kunnen ophalen. Heel erg bedankt. Fijne samenwerking!
Het product is prima bevallen en de bezorging is ook prima
Ik ben erg blij met de NAC en inuline!
alles is naar wens verlopen na mijn bestelling en aflevering is perfect verlopen
Ik heb de bestelling binnen de 3 dagen ontvangen. Alles perfect geleverd. Top!
Die Lieferung war schnell da.
ook 2,50 euro beloofd niets van gezien
Wieder schnelle Lieferung zu günstigem Preis. Werde gerne wieder bei Gezondheidaanhuis bestellen.
Schneller Versand, top Preis, gerne wieder!
Mijn ervaringen met Gezondheid aan huis, in één woord supertevreden qua service, vandaag besteld, morgen in huis ( in Belgie)
Alles bestens. Danke.
Bestellung lief einwandfrei. Toll das man per Rechnung bezahlen konnte. Fühlte mich gut aufgehoben
Alles naar wens
Snelle levering en ik kon de artikelen goed vinden op de website
Ik wilde 5 hele specifieke artikelen hebben en zij zijn de enige webshop die alles konden leveren en ook op voorraad hadden. De bezorging was ook vlot. Zeer tevreden dus!
Goed product en veel inhoud. Het werkt wel maar wel 2x per dsg opsmeren. Anders komt psoriasis gewoon terug.
Zeer goede produkt en niet duur
Mijn moeder zit al jaren te tobben met uitslag Niets helpt Ik heb dit besteld en is heel blij , De pukkels zijn verdwenen Ik heb eerst een proef tube besteld Later iets groter Nu ga ik d’r grootste bestellen , zo dat ze weer weken vooruit kan .
Weer vaste ontlasting
Ok
Een min punt. Ik woon in Spanje, buitenaf, adres moeilijk te bereiken, waarom geen picckup point, is voor vervoerder makkelijk, ook vd klant, (ivb wachten enz.) pakketje hebben wij gelukkig zelg kunnen halen Calpe. Lo
Sehr schnelle und wie immer korrekte Lieferung
Groot assortiment. Fijne producten en snelle levering
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD