Op Gezondheidaanhuis.nl kan ik de meeste producten, die ik van bepaalde merken wil hebben, vinden. Goede communicatie via e-mails, snelle levering, overzichtelijke site.
mij gezondheid is zeer goed voor mijn leeftijd met behulp van jullie producten.
Von der Bestellung bis zum Erhalt der Ware bin ich sehr zufrieden!
Da ich Neu Kunde bin , und das Vermiculite in Deutschland nirgens , bestellen kann. Musste ich auf euch zurück greifen , und bin voll zu frieden mit dem Preis Leistung Verhältnis. Ihr seid ein Super Team. Mir hilft es bei Kalkschulter und Zahnstein . Bitte mal als Großhandels Kunde ,an Robert Franz Angebote raus senden https://dogenesis.de/ Hier findet ihr die Adresse und Telefon Nummer von Robert Franz , Das ist der Beste auf seinem gebiet liebe Grüße Pedro Wichmann Haifa Str. 2 40227 Duesseldorf 0176 84688879 Whatsapp
Makkelijk bestellen, snel bezorgd en prima klantenservice. :)
Kon de Emserpastilles bij de Grenze niet kopen, uit de handel genomen. Kwam op deze site terecht , meteen besteld , en twee dagen later werden ze reeds bezorgd.
Prima geregeld! Kon het soms al dezelfde dag ophalen!
Fijne goedkope webshop
Ik moet even afwachten omrede ik pas begonnen bent met deze korrels
Ich bestelle schon längere Zeit bei Gezondheidaanhuis und bin jedesmal begeistert wie schnell und zuverlässig die Ware bei mir ankommt.
Ik ben tevreden over deze site. Correcte levering. Gemakkelijk in gebruik.
Versand schnell alles wie bestellt top
Als je vergelijkt met anderen ligt de prijs aan de hoge kant.
Veel minder onrust en overprikkeling.
Die Abwicklung der meiner Bestellung verlief sehr schnell. Der Service und die Qualität ist sehr gut
Steeds correcte snelle levering
Alles wordt steeds verzorgd geleverd. Ik bestel regelmatig online en ik moet zeggen dat jullie de snelste zijn.
Bestellung war einfach, Preis okay und die Lieferung relativ schnell. Ich bin zufrieden und werde hier sicher wieder bestellen.
Producten meestal op voorraad, snelle levering. Goede website
Hallo, ihr seid super, schnell, unkompliziert und problemlos, eines was ihr verbessern könntet, den Hermes Sendungscode in das Schreiben integrieren, ansonsten alles prima. Danke, dass es euch gibt.
De bestelling werd snel geleverd En ruime keuze
Die Sendung war nach 2 Tage schon da. Alles gut gekaufen
Sehr gerne wieder
Bestelling gedaan, meestal volgende dag in huis. Uitstekend bedrijf!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD