Eine Bestellung ist durch Hermes nicht angekommen. Innerhalb von 2 Tagen kam die Ersatzlieferung. Ich war erleichtert, weil ich das Medikament dringend benötige. Vielen Dank für diese schnelle Lieferung.
Prettig bestellen, duidelijke website en snel
Ik ben al een paar jaar tevreden klant en ook de producten, vaak voorgeschreven door mijn (alternatief) therapeut, bevallen mij prima!
Het gemak van bestellen, keuze halen of bezorgen en snelle en correcte afhandeling. Top!
Ik ben al jaren tevreden van Gezondheidaanhuis.nl Een aanrader!
Ik ben tevreden over de site en in dit geval ook voor de snelle afwerking ivm onze vakantie. Zal er zeker meer gebruik van gaan maken.
Gebeld of het op voorraad was ja binnen 20 min opgehaald
Goede site eb snelle bezorging!!!
Schaden schnell und zuverlässig geregelt.
Als ik een bestelling plaats, wordt deze onmiddellijk bevestigd en wordt er alles aan gedaan om de bestelling zo spoedig en correct mogelijk te leveren leveren. Deze werkwijze bevalt mij heel erg!
Product wordt snel bezorgd
Nooit problemen
De warme dagen met lange mouwen gelopen , door de psoriasis op mijn armen . Hormonen zalf gekregen van de dermatoloog, mijn huid werd er niet beter op., en als ik ermee stopt , was het zo weer terug. Sorion crème proef geprobeerd en echt het helpt super , grotere tube en zeep besteld en wat denk je , alles weg ! En nu hebben we nog mooie dagen en ik t shirt met korte mouwen aan , super en eindelijk
Prima levering en een fijn aanbod.
goed assortiment, reële prijzen en lekker vlot geleverd
's morgens besteld, paar uur later zelf ophalen. Prima service, goede prijskwaliteit.
Vlotte en goede service . Alles verliep correct.
Goede en spoedige levering . Ben aan mijn cur begonnen
Zie boven
Zeker voor herh aling vatbaar!
Die Lieferung war überraschend schnell und alles wie es sein sollte. Ich werde hier wieder bestellen. Danke für den tollen Service.
Ik ben nooit zo van online kopen daar ik de foto's niet geloof, maar was ten einde raad. Het proefmonster besteld en de psoriases onder mijn voet deed pijn en zag er vreselijk uit. Na 3 dagen was er al verbetering en ik heb het aan mijn dermatoloog laten zien en die stond versteld hoe droog en goed mijn voet er uitzag. Meteen een grotere tube besteld en het gaat stukken beter, nog niet helemaal weg maar de goede kant op. Dus uk ben fan.
Altijd snel geleverd. Prijzen zijn wel wat gestegen.
Na jaren last van opgeblazen gevoel, winderigheid, vaak naar toilet is dit door gebruik van dit supplement helemaal verdwenen. Ik zou het iedereen aanraden die hiervan last heeft.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD