Schnelle und sichere Lieferung,keine Wartezeit und freundliche Kommunikation.
Ich bin mehr also zufrieden mit dem Service
Sehr schnelle Lieferung - gerne wieder
Perfect en snel in huis.
Via google gezocht waar ik supplement kon vinden en kwam bij 'Gezond aan huis' terecht. Besteld, betaald en levering was netjes en snel.
Goede service, vlotte levering!
ok
Goede prijs snel geleverd
Ben heel tevreden
Einfache Bestellung, Abwicklung, Zahlung und schneller Versand.
na een tip gekregen te hebben van 1 van mijn klanten waar ik wat gezonds kon scoren voor een prima prijs, ben ik meteen gaan bestellen, dit wordt mijn vaste adres!
Ik heb helemaal nog niks ontvangen. Bovendien geen info op het kaartje ‘nietthuis’ !?
Beste heer Vandoninck, Hartelijk dank voor uw review! U heeft contact met onze klantenservice met betrekking tot de bezorging van uw pakket. Het blijkt dat deze bij een afhaallocatie is gebracht, hopelijk kunt u deze daar spoedig in ontvangst nemen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Snel kunnen bestellen en de volgende dag in huis.
und auch noch relativ günstige Preise :-)
Alles bestens. Gerne wieder.
Super Service, schnelle Lieferung. Sehr zu empfehlen!
Correcte levering en bezorging
De ene dag besteld en de andere dag in huis.Prima!
Auch wenn etwas momentan nicht lieferbar ist klappt die Info über den Wareneingang vorbildlich. Danke. Gerne wieder.
Wie immer gut
Ich bin sehr zufrieden und kaufe hier gerne ein
Het duurde wel lang. Heb zelf contact opgenomen Maar kan gebeuren Netjes geleversd.
Bestel er regelmatig als ik het lokaal niet kan krijgen.
Vriendelijke benadering bij de balie. Goede service en goede adviezen.
zeergoed
4 Lorentzstraat A