Bin sehr zufrieden
Heel goed gewoon
Het was mijn eerste bestelling. Eerst was ik een beetje sceptisch omdat het uit Nederland komt. Maar ik ben helemaal tevreden. Prijzen goedkoper dan in Duitsland en supersnelle levering. Ik zal weer bestellen!
Günstige Preise, leider nicht alle Präparate gelistet
Ik heb van arts lotion gehad maar dat hielp weinig de shampoo en lotion van Sorion al na 1 week al een hele verandering super
Mijn klacht over geretourneerde medicijnen is prima afgehandeld. Mt dank daarvoor.
Beste Piet van Bragt, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben persoonlijk contact met u om dit op te lossen. Uiteraard hoeft u niet nogmaals verzendkosten te betalen en lossen wij dit op een passende manier voor u op. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Original anmeldelse
Altijd gunstig en snel gehandeld, behalve de voorlaatste zending. Toen bleek per ongeluk 1 onderdeel dubbel besteld. Uw formulier daarover ingevuld en het pakket teruggestuurd volgens uw informatie. Helaas! Onlangs bracht de postbode het pakket terug omdat het niet was afgehaald door u. Het ligt nog steeds ingepakt hier, maar ik wil niet weer opnieuw verzendkosten betalen.
Wordt goed op de hoogte gehouden. We hebben twee pakketten besteld . Helaas 1 nog steeds niet binnen.aar dit ligt aan post .nl wordt elke keer een nieydatum gepland voor levering Zijn nu vijf dagen verder maar nog steeds geen tweede pakket.
Beste Jacco Van Brussel, Hartelijk dank voor uw review. Fijn te horen dat u zo tevreden over ons bent! Onze klantenservice heeft PostNL een onderzoek laten starten naar uw pakket dat nog niet is aangekomen, maar ondertussen ook vast een nieuwe aan u verstuurd. Hopelijk komt deze gewoon snel aan, zoals u gewend bent. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Alles hat wunderbar und reibungslos geklappt. Der Versand nach Deutschland ging schnell. Ich bestelle sicher wieder.
bij iedere bestelling snelle en correcte levering
Jeder Bestellvorgang ist problemlos durchzuführen. Die Lieferung erfolgt schnell.
We hebben nog geen internetbankieren. Maar we konden het toch met de overschrijf papieren doen. Zeer blij Bedankt
De bezorger belde netjes aan en leverde het persoonlijk af.
Al jaren zorgvuldig en snelle levering. Vriendelijk personeel.
Ik koop hier al jaren.
De bezorging is altijd keurig op tijd. Wel veranderen soms bestanddelen en namen van producten, zonder dat dit op de website vermeld wordt. Ik ben zeer gevoelig voor allergieën en dat is in mijn geval niet handig. Toen ik hierover contact opnam werd ik wel kundig te woord gestaan.
Good products for a reasonable price.
Een heel groot assortiment en altijd snel geleverd
Echt een topzaak is dit snelle levering en je betaald hier ook niet de hoofdprijs voor de producten, al met al gewoon toppers zijn het.
Fijn dat mijn bestelling snel geleverd werd!
Snelle en correcte levering
Het is een proef tubetje. Werkt goed.
Veel enkelvoudige homeopatie van VSM is niet bij een standaard drogisterij verkrijgbaar. Daarom is het zo eenvoudig om het via Gezondheidaanhuis.nl te bestellen. Vandaag besteld en de volgende dat in huis. Mooier kan haast niet
De producten zijn netjes ingepakt
Ik heb nog niets ontvangen dus ik hoop toch dat U het nog een X wilt verzenden. Groetjes Ank
Beste mevrouw Zwinkels, Hartelijk dank voor uw review. Zoals telefonisch besproken komt uw pakket aan ons retour, omdat deze niet is opgehaald bij de afhaallocatie. Wij zullen uw pakket kosteloos nogmaals aan u verzenden. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD