Goed verzorgd en snel bezorgd!
Ik bestel al jaren tot volle tevredenheid mijn supplementen hier.
Snelle levering, betrouwbare thuiswinkel met een massa aan producten. Je vindt altijd wat je zoekt en nodig hebt!
Snelle levering en eenvoudige aankoop via de website. Mag wel minder email na een bestelling. Volgens mij waren het er 6 of 7
Schnelle Lieferung. Alles wie geschrieben. Gerne jederzeit wieder.
Vlotte en snelle levering Grote keuze van producten
Voor zowel mezelf als mijn kind heb ik lto3 besteld om het uit te proberen na verschillende andere dingen tevergeefs uitgeprobeerd te hebben. Wat een uitkomst! En hoe snel effect. Wij gebruiken het voor hooggevoeligheid/overprikkeling.
Snel het product in huis
wordt ook naar Belgie verstuurd zonder problemen
Zowel van proefpakket als eerste bestelling, vlugge levering
Goeie website, vele producten
Fijne site en snel in huis
geen commentaar alles uitstekend
Super snelle levering en betaalbaar
Die Lieferung kam gut verpackt an. Man wird vorab informiert, alles perfekt. Ich werde wieder bestellen…..
Snelle,goede levering
Goede en snelle service
Ich habe schon mehrmals bestellt: Der Versand ist sehr schnell, alles bestens verpackt. Das Angebot ist sehr sorgfältig ausgewählt, die Preise sehr fair bzw. günstig
heb nu 3 tubes gebruik en het is wel beter maar niet weg weet niet of het wel helemaal weg gaat
zoals altijd was mijn besteling vlug aan huis geleverd
Mit dem Produkt bin ich sehr zufrieden.
Snelle levering, correcte prijzen en goed gamma
Snelle levering voor een goede prijs
Prima dienstverlening.
4 Lorentzstraat A