goede kwaliteit en snelle verzending
Ik weet niet hoe jullie het doen maar de leveringen naar Belgie zijn supersnel en altijd correct.
Na eenmalig gebruik al reactie
snel en super behandeld. zeer aan te bevelen.
Duidelijke omschrijvingen en goede prijzen
Ware wurde wie bestellt innerhalb kürzester Zeit geliefert. Bin sehr zufrieden.
Breed assortiment en veel op voorraad en dus snel in huis. Heel fijn
Psoriasis creme werkt perfect top spul
von Bestellung, Abwicklung und Auslieferung perfekt. Schnell und unkompliziert.
Altijd goede prijzen en snelle levering
Beste Erfahrungen mit der Apotheke, notwendige Medikamente immer vorrätig, guter Preis und zuverlässige Lieferung innerhalb von 2-3 Tagen
Niets dan goede ervaringen!
Mijn keuze is niet meer te leveren via de lokale winkels, online via gezondheidaanhuis snel in huis.
Een proef pakket ontvangen en gedurende enkele dagen gebruikt. Resultaat is nog niet te zien. Maar het product smeert heel fijn op de huid en laat gladheid van de huid zien. Het gaat hier om hyper-pigmentatie van de huid door overtollig vitaminen (D) gebruikt te hebben.. Ik ben van plan het product te bestellen.
Prima webshop. Ik bestel regelmatig en altijd is het top.
vlotte levering
Contact opnemen en bellen ging prima, gelijk een reactie
Schnelle Lieferung, Produkt wie erwartet! Empfehlenswert!
Nu 2 keer gebruikt
Wir bestellen unsere Medikamente nur hier. Auch der Versand nach Deutschland ist immer super schnell.
Goede producten en advies. Alleen ging het deze laatste bestelling ff minder goed. Maar kan x gebeuren.
Ik heb meerdere keren besteld en ten alle tijden is het helemaal prima verlopen.
Vlot persoonlijk contact
Mijn pakketje komt snel , in 2 dagen. Tweede keer iets ging mis met mijn pakketje met post maar dan krijgt ik snel hulp, vriendelijk op telefoon en daarna ontving ik andere pakketje zonder zo veel moeite.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD