Heb supplementen besteld Deze had ik snel in huis Keurig verpakt . Top service
Volgende dag in huis.
Ik vind de producten heel fijn en heel gevarieerd en de service was ook mega snel
''s avonds besteld, de volgende ochtend kon ik mijn bestelling al ophalen! Goede service!!!
Alles top
Vanochtend om 9.00 bestelling gedaan, amper 2 uur later kon ik de bestelling al ophalen. Helemaal.top!
Hallo, kan ik mijn bestelling in een postpunt laten leveren. België, 3000 Leuven.
Makkelijk om bij 'Gezondheid aan huis' te bestellen, groot assortiment, snelle verzending, goed ingepakt, vriendelijke afhandeling via email. De door mij bestelde producten zijn altijd op voorraad, fijn!
Snelle levering. Producten tegen een redelijke prijs. Er wordt meegedacht bij vragen van de klant.
Zeer betrouwbare webshop. Ik koop hier al jaren producten. Snelle verzending + kwaliteitsproducten. Ben zeer tevreden en blijf er geregeld bij bestellen.
Prima bedrijf. Ze doen moeite om je van dienst te zijn.
Bestelling snel ontvangen. Heel erg tevreden over het product en de levering. Ik zal zeker nog vaker hier bestellen.
Ich kann jedem nur Gezondheid aan Huis empfehlen! Ich wohne in Deutschland und bestelle seit Jahren mein Cbd dort weil ich chronisch krank bin, und hier in Deutschland diese Stärke sehr teuer ist. Innerhalb von 4- 5 Tagen ist es bei mir, eine schnellere Lieferzeit aus dieser Entfernung gibt es nicht. Auch ist der Service Top!
Vlotte levering en voldoet.
Snelle levering, prima!
Artikelen snel in huis, altijd op voorraad en volop keuze uit de diverse artikelen.
Mooi assortiment, goede prijs
Overzichtelijke website, bestellen gaat vlot, snelle levering
Dit was een internetbestelling.
Alles helemaal goed. Wellicht wat minder oovulmiddel nodig bij verzending.
Ich kann nur positives berichten und das über Jahre.
Vlot en. snelle levering, goede producten
Ik had een bestelling gedaan en had het de volgende dag al in huis. Keurig in een doosje.
Alles in Ordnung, wartete nur vergeblich auf eine Anfrage zum Versand, da ich eine pishing-mail bekam und angeblich Zollgebühren bezahlen sollte. Paket kam auch ohne Gebührenzahlung schnell an.
Sehr geehrte Frau Kleinot, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Tatsächlich stammte die Phishing-E-Mail nicht von uns. Ich freue mich, dass Sie das Paket in gutem Zustand erhalten haben. Für weitere Informationen sende ich Ihnen eine E-Mail. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD