Alles ging schnell und reibungslos. Werde wieder hier kaufen. Versand nach Deutschland war kein Priblem. Vielen Dank.
Alles Super Danke
Voor de eerste maal een bestelling geplaatst en zeker niet de laatste. Alles netjes verzorgt en heel snel bezorgd
Alles bestens
Besteld en direct bevestiging gehad moet goeie duidelijke omschrijving
Ik heb me rot gezocht naar primatour, nergens verkrijgbaar. Helaas is iets vervangbaars voor mij niet weggelegd. Zo blij dat ik ze hier heb gevonden. En super snel geleverd. Ik kan weer op reis en de boot weer op.
Super makkelijk besteld en snel in huis!
Snelle levering, prima communicatie en groot assortiment.
Navulzakjes juspoeder van Vetara werden tijdig en goed geleverd.
In de ochtend besteld en binnen 2 uur kon ik het ophalen, zo fijn!
makkelijk besteld, snel geleverd
Die Bestellung lief problemlos. Überwiegend wähle ich die Zahlung per Rechnung. Das ging leider bei Ihnen nicht. Deshalb zahlte ich per Sofortüberweisung und dachte hoffentlich geht das alles in Ordnung. So war es auch. die Lieferung erfolgte dann schnell und sehr gut verpackt. Ich war sehr zufrieden, gebe aber vier Sterne, da die Zahlung per Rechnung nicht möglich ist.
Hier vind ik producten, die je in België niet kan kopen. De levering is vlot als alles voorradig is.
von der Bestellung bis zum Erhalt der Ware lief alles sehr gut!! schnelle Lieferung!!
Veel voorraad, veel keuze. De bezorging ietsjes trager dan een van de andere grote spelers, maar communicatie is wel goed.
Groot assortiment en goed en snel geleverd.
Snel levering
Duidelijke site, goede omschrijving van de producten, makkelijk bestellen, vlot geleverd, goed verpakt. Geen negatieve punten.
Ik moest met spoed iets hebben, gebeld en het was gelukkig voorradig. Besteld en daarna nog eens gebeld of alles in goede orde was ontvangen. De volgende middag had ik het bestelde reeds in huis. Een super service, kan er niks anders van maken.
Perfekt
Ik bestel steeds vaker bij Gezondheidaanhuis. Ze hebben bijna alles in huis en leveren snel. Waar ze nog op kunnen verbeteren is een wishlist-functie. Ik wil vaak wat apart zetten om later te bestellen. Heeft ook als voordeel dat je producten kunt toevoegen die je nodig hebt om de grens van geen verzendkosten te kunnen passeren.
Postnl kwam zelfs niet aan de deur ik was thuis, heb moeten ophalen 40 km een en weer en ik ben een gehandicapte persoon. Ik zou moeten herbestellen en ik aarzel. JDC
Es ist gut, dass Sie telefonisch erreichbar sind. Leider ist kein Beipackzwttel in deutsch dabei.
Besonders toller Kundenservice
bestellen..heel kort wachten..en thuis!!!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD