Ruim aanbod, duidelijke webshop, en snelle levering.
Zeer goed voor psoriaris
Ik ben een tevreden klant. Dankjewel
Als ik voor een klacht een natuurlijk middel wil, krijg ik snel antwoord.
Fijn een zalf te hebben die je aangedane huid weer heelt. Er zitten goede kruiden in zoals is neem en kurkuma.
Besteld en snel geleverd keurig ingepakt.Kortom keurig als altijd, zeer tevreden.
Eindelijk een goede creme gevonden die meteen werkt.
Er zat een foutje in de levering, maar door een vlotte communicatie is het juiste product mij onmiddellijk opgestuurd nog voordat ik het foutieve profuct geretourneerd had. Dit geeft blijk van vertrouwen, wat ik sterk apprecieer in een jarenlange klantenrelatie.
Zie boven
Ben zeer tevreden: bestelling was makkelijk en kwam snel aangeleverd.
Gezondheid aan huis heeft veel producten in huis, ook de meer bijzondere producten, zoals bijv. UMF-korrels. De prijzen zijn redelijk en de verzending vaak gratis en meestal ook vrij snel. Ben tevreden!
Betrouwbaar
Snelle service heel veel producten
Er wordt toestemming gevraagd of het pakketje bij buren bezorgd mag worden. Snelle reactie op bestelling en bezorging.
Ik ben enthousiast. Na een week is de aangedane huid al een stuk rustiger. Ik had al 6 weken andere zalfjes gebruikt. Ook hormoon preparaat twee weken gebruikt en het werd alleen maar erger.
Super groot assortiment, snelle en discrete verzending.
Via de webshop al verschillende producten besteld. Tot nog toe hebben ze alles wat ik nodig had. 's Morgens besteld is meestal dezelfde dag nog af te halen. Wat ook handig is dat je kunt parkeren voor deur. Ze zijn niet de goedkoopste webshop maar je hebt de spullen wel snel in huis!
Sehr schnelle Lieferung und Qualitätsprodukt. Ich werde Ihr Stammkunde sein
Mijn bestelling is makkelijk gedaan via de site. De tubes zijn snel geleverd.
alle bestelde preparaten waren mooi op tijd met goede omschrijvingen erbij!
Betrouwbaar en veel in huis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD