Schneller Versand. Einwandfrei.
Ich bin immer wieder begeistert wie schnell die Lieferung hier bei uns ist! Dankeschön
Leider keine bestellung nach deutschland über orignal webseite möglich dort werden 2 tuben zum fast selben preisnangeboten produkt lieferung zahlweise super schnell und einfach
Bestelling op tijd ontvangen, was goed verpakt en het was wat ik had besteld. Prima, dus :)
Zeer snelle levering, veel keuze aan producten
Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd en was zorgvuldig ingepakt. Zo fijn. Ik kan altijd van ze op aan!,!!!
Super schneller Versand. Alles top.
sehr große auswahl, sehr gute preise, sehr guter service und zudem schneller versand nach deutschland. habe hier schon mehrfach bestellt und werde es gerne wieder tun... mfg
Snel in huis
Excellent Service. Good delivery.
Bij de supplementen die mijn man gebruikt komt deze site regelmatig als voordeligst naar voren. Het afwikkelen van de processen loopt soepel. een reden om het elders te zoeken;-)
Ik heb gebruik gemaakt van hun service en ben zeer tevreden over hun prijzen, kwaliteit, levering en klantenservice. Al met al een zeer praktische en fantastische ervaring.
Angebot und Qualität sind sehr gut, von der Bestellung bis zur schnellen Lieferung alles bestens!
De bestelling verloopt altijd zeer vlot.
Goed assortiment Snelle levering! Zeer tevreden
Duidelijke website, bestellen ging soepel en levering was volledig en snel.
Snelle levering, goede prijzen. Tot een volgende keer!
Sehr freundliches Team, schnelle Lieferung, ordentlich verpackt und - einfach Super.
Ik heb door grote drukte en misverstanden bij post.nl heb de bestelling nog niet ontvangen, helaas!
Geachte heer Buijs, Hartelijk dank voor uw review. U heeft contact gehad met onze klantenservice en zij hebben u laten weten dat uw pakket op een afhaallocatie was geleverd. Gelukkig heeft u uw bestelling daar in goede orde kunnen ophalen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Ich bin sehr zufrieden mit meiner Bestellung und werde immer wieder bei Ihnen einkaufen.
Schnelle Lieferung bei Bezahlung mit der Visa-Karte. Gerne wieder.
Betrouwbaar daarom kom ik altijd weer terug om hier mijn producten te bestellen.
Prima en een beoordeling zorgt voor korting :)
Geeft goede service en advies.
Het duurde een week alvorens ik mijn bestelling geleverd kreeg door post nl. Persoonlijk vind ik dit te lang.
Beste heer Devriendt, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben uw bestelling op de dag van plaatsing al aan u verzonden, alleen heeft deze bij de bezorgdienst helaas enkele dagen vertraging opgelopen. Wij gaan ervanuit dat dit in de toekomst niet weer zo zal gebeuren, en zijn u graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD