Positieve ervaring,nu al rustiger darmen..
Snel en correct geleverd. Blij mee.
Goed gegaan.
Ik gebruik de crème nu een aantal weekjes, mijn psoriasis is veel rustiger. Ook heb ik weinig tot geen jeuk meer. Het lijkt op sommige plekjes steeds wat minder te worden, dus ik smeer voorlopig nog even door. Ik ben erg tevreden.
Schnelle Lieferung...gerne wieder
Schnell bestellt, schnell und zuverlässig geliefert.
Bestellt geliefert Auf Rechnung ohne Probleme
Die Bestellung wurde unkompliziert aufgenommen und die Lieferung erfolgte schnell. Bin sehr zufrieden.
niet binnen twee dagen
Correcte en snelle levering
Mocht er een product niet zijn kan je inschrijven. Mocht het product veranderd zijn krijg je advies. Er fijne medewerkers die je helpen.
Lekkere creme
Ich bin sehr zufrieden. Abwicklung und Lieferzeit sind sehr gut und der Preis unschlagbar.
Fijn middel dat bij mij in mijn burn out een zetje in de rug geeft.
Fijne shop! Snel geleverd.. en gigantisch aanbod!
Man wird gut auf dem Laufenden gehalten.
Goed assortiment. Prima en tijdige levering. Website zou iets overzichtelijker kunnen. Dus nog net geen 10.
Zoals in 1 zin gezegd klant vriendelijk en als je belt geen uur wachten zoals in die callcenters Gr. Staf
Het door mij bestelde boek kwam netjes verpakt .
Dauert sehr lange!!
Zeer goede ervaring
sehr unfreundlicher Bote
dat smaakt aan vijgen, lekker voor mij. ik neemt het al 2 week. het is nog te vroeg. is het in goed staat aangekomen. Bedank voor de mooie service en kwaliteit.
My experience with the online shop, which I have now had for many years, has always been very good. Delivery to Germany has always been prompt and problem-free. I am very satisfied.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD