Snelle vlotte levering van het bestelde. Website geeft duidelijke informatie
Ik bestel altijd mijn vivani chocolade hier: rap besteld en snel geleverd
Kompetent und zuverlässig.
Alles ok
Dit product was Goedkoper dan andere webwinkels. Snel verzonden.
Elke keer is het weer goed geregeld
Gezondheid aan huis is een heel goed bedrijf. Telefonisch staan ze je bij vragen goed te woord. Ook de beloofde snelle levering komen ze altijd na. Heel tevreden, maak reclame in mijn omgeving.
Immer zuverlässig
Ben nu 5 dagen bezeg maar helaas nog geen resultaat, ik ga door met het product en hoop op verbetering
Beste mevrouw Rutjens, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u nog geen verbetering merkt door gebruik van de door u bestelde duimbrace. Wij raden u aan om (indien geen verbetering) contact op te nemen met uw behandeld arts. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Producten in de juiste hoeveelheid snel in huis!
Betrouwbaar , snelle levering en veel keuze voor supplementen! Aanrader
Ik vind het fijn dat de producten heel goed zijn ingepakt ; bijvoorbeeld glazen flessen zijn verpakt in beschermende noppenfolie. Zo komt alles veilig bij mij thuis toe. Ik ben zeer tevreden.
Ze hebben hier merken die anderen niet hebben. Soms dit de enige plek waar ik mijn supplementen kan bestellen. Ze hebben een grote keus. Afhandelen niks om aan te merken.
Correcte levering en een goed product
Guter Webshop mit schneller Abwicklung und schnellem Versand. Alles top!
Het helpt mij voor 75% van de klachten af
zie boven
Voortaan bestel ik bij jullie!
Große Auswahl, schnelle Lieferung. Einfach Top.
Dinsdag besteld en volgende dag al in huis, via track and trace op de hoogte gehouden. Netjes ingepakt en discreet.
Website gaf onduidelijkheid over het door mij gewenste product. Dit werd goed opgelost, en wat ik teveel had betaald kreeg ik keurig terug. Het product zelf helpt heel goed bij hielspoor! Dat is het allerbelangrijkste.
Prima webshop
Mijn ervaring met gezondheid aan huis is heel goed. Prettige service, goed geholpen door klantenservice en zeer snelle levering!
Het was mijn 1e bestelling bij u. Goede en snelle levering.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD