Die ware kam wie beschrieben und gut verpackt bei mir an.Und auch der versand war schnell.
Ruime keus.
Ruime keuze, betaalbare prijzen. Snelle verzending. Al jaren klant en nog altijd tevreden.
heb zeer goede ervaring. kwaliteit product. snelle behandeling bestelling. post nl laat soms de wensen
Zeer snelle levering na bestelling, tevreden!
Producten zoals ik had verwacht en had het de volgende dag al in huis. Keurig!
Na enkele dagen te hebben gebruikt, was het eerste resultaat al zichtbaar.
alles top
Daar waar de apotheken en de "bekende" drogisterijen geen voorraad meer hebben waas het hier ruim op voorraad waardoor ik er zeer mee geholpen was. Ik blijf hier zeker kijken, ook als ik andere artikelen nodig heb.
De door mij bestelde artikelen zijn conform afspraak netjes verpakt aangeleverd. Geen op of aanmerkingen of andere voorstellen, gewoon zo doorgaan.
Alles is ok
Al heel wat geprobeerd. Sorion helpt bij psoriasis. Prima service en correcte communicatie!
goed uitleg over produkten, vriendelijke prijs,goed communicatie.
Correcte informatie + Goed ingepakt + Goed verpakt = Perfect. Aan te bevelen.
veel goeie ervaringen met dit bedrijf
2e keer besteld en zeer betrouwbaar. Kwaliteit van het product is top!
We bestelden oorspronkelijk een rozenolie. De kwaliteit was echter niet wat we verwachtten. Het foutje werd heel snel rechtgezet en het reeds betaalde bedrag stond in no-time terug op de rekening. Even later belde er een medewerker dat de bestelde gemberkoek na 2 maanden zou vervallen. Of ik daar bezwaar op tegen had. Ik verzekerde dat die tegen de vervaldatum beslist al zou opgesmuld zijn. Bij gelijkaardige firma's wordt zo'n product gewoon geleverd, zonder meer. Wij vonden het bijzonder attent dat we werden verwittigd en dat we de keuze kregen.
Goede service snelle verzending.
Gewoon goed! Alles snel en goed geleverd. Ook goede prijs. Ik kom terug.
Beste producten aan de beste prijzen!
Leider habe ich zunächst die Zahlungsmöglichkeit übersehen, doch das ist nicht Ihr Fehler, sonst fünf Sterne
I am very happy, it reduces my pain quite quickly and since I have been taking them I have not had severe migraines
Supersnel geleverd goede kwliteit product
Veel artikelen op voorraad
bestelling wordt altijd keurig op tijd geleverd. dank je wel
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD