Door het lezen van een artikel nieuwsgierig geworden en besteld. Is het geld meer dan waard mijn zoontje van 5 hoogsensitief met een sterke wil is een stuk sneller aanspreekbaar niet in 7 maar bij 2 keer vragen al antwoord. Meer rust in zijn hoofdje. De woede uitbarstingen zijn meer even een teleurstelling maar snel over tot de realiteit. Ik raad het iedereen aan.
Goedkoopste product in vergelijking met andere online apotheken, gratis, snelle en correcte levering.
Goede ervaring met gezondheid aan huis
Had al verscheidende crèmes van mijn arts gekregen voor ouderdoms- psoriasis die of te agressief of geheel niet werkten. Totaal geen spijt Sorion-creme te hebben aangevraagd. Ben ook ingenomen dat de crème op plantaardige basis is samengesteld.
Ik bestel vanuit België. Levering was vlot. Ik nam contact op via whatsapp en kreeg het product goed op tijd.
Deskundige hulp, makkelijk bereikbaar, geen wachttijd
Geweldig product sorion repair creme werkt ontzettend goed bij psoriasis je moet het wel elke dag smeren en er mee blijven doorgaan, gisteren telefonische bestelling geplaats vanmiddag heb ik het al in huis en het product is puur natuur waar geen chemische troep inzit wees zuinig op je lichaam ik zeg gezondheid is niet te koop. mvg christina luppens een psoriasis patient.
Ruime keuze Snelle correcte levering.
het bestelproces is eenvoudig artikelen die je eerder hebt besteld kun je zo opnieuw bestellen. Artiken zijn eenvoudig te vinden.
Mijn bestelling kwam bovenverwachting heel snel geleverd! Heel fijn!
Buiten het brede assortiment en de goede prijs/kwaliteitsverhouding vind ik de website overzichtelijk, goede service.
Kam schneller als gedacht
Unkompliziert und xchnell
Bestelling niet ontvangen
Beste Jol Tulp, Hartelijk dank voor uw review. Onze klantenservice heeft contact met u opgenomen over de status van uw bestelling. Zij hebben u kosteloos een nieuwe bestelling toegestuurd, en gelukkig heeft u deze in goede orde mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Seit Jahren sehr zufrieden
Schnell lieferung
De 20ste bestelling nog altijd even tevreden als bij de eerste
Goede ervaring met deze web Winkel, zeer positief en zal ik zeker nog weer een bestelling doen in de toekomst!
... und schneller Lieferservice. Und dies, trotz meiner fehlenden niederländischen Sprachkenntnisse
Kaum bestellt, schon geschickt und angekommen! Und auch der Preis ist fair! Danke.
mooi assortiment, vlotte website en vlotte bezorging - wel zou ik graag minder plastic zien in de verpakking
Schnelle und kompetente Bearbeitung/Abwicklung.
Der Bestellvorgang und die Abwicklung war reibungslos und unkompliziert. Zudem war ich durch die stetige Kommunikation über den Bestellstatus informiert. Die Ware kam gut verpackt in einem einwandfreien Zustand an. Gerne wieder.
Snelle en betrouwbare service.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD