Ik heb prettige ervaringen met Gezondheidaanhuis. Ze zijn klantgericht, snelle service. goede kwaliteit/prijsverhouding m.b.t. de producten die ik bestel. Ik kan hen zeker aanbevelen.
en goeie prijs! dikke aanrader dus
Ik koop mijn supplementen al jaren hier. Nooit had enkele problemen. Bedankt voor de service!
Precies zoals beloofd, netjes op tijd bezorgd. Veel keuze.
Bin sehr zufrieden mit dem Ablauf der Bestellung, das Produkt wurde in wenigen Tagen geliefert. Gerne werde ich Sie weiterempfehlen. Bin schon seit Tagen dabei es einzunehmen. Gerne hätte ich eine Rechnung dafür gehabt, es war nur ein Lieferschein dabei, aber diese wird mir vielleicht noch per Mail zugesandt?!
Ich beiehe das CBD Öl über Sie. Schneller Versand, alles gut.
Danke immer wieder gern.
snelle levering en goede producten,vrienddelijke mensen
Schnelle Bearbeitung und Promte Lieferung
Toevallig belde ik waar mn pakketje was gebleven.. niet goed geregeld…
Snelle verzending. Prima product.
Der Service ist ausgezeichent und das Produkt überzeugt zu 100 %! Ich empfehle Sie gern weiter und werde bei Gelegenheit erneut in Ihrem Shop einkaufen!
Dankbar, dass es das Produkt in NL gab und dass der Versand nach DE so reibungslos möglich war. Bestellung, Bezahlung und Versand allesamt reibungslos. Danke ans gesamte Team für die flüssige Abwicklung!
Mijn vitamines waren er snel en keurig verpakt.
Fijn product. Gebruik t al jaren.
Ik had iets niet goed besteld, maar dit werd keurig geregeld. Nieuwe besteld en andere retour gestuurd
Ik bestel graag op deze website
Gute Qualität und Kommunikation,transparentes tracking,sehr schnelle Lieferung
Perfekt
Everything was perfect. I can only recommend it.
Ich bin zufrieden!
De online apotheek Gezondheid aan huis werkt zeer snel, vakkundig en absoluut betrouwbaar. van bestelling tot levering gaan er nauwelijks 3 dagen voorbij, wat zeer opmerkelijk is.
tevreden , snel antwoord, wekelijkse terug betaling , groot kwalitatief gamma
Pas 1 keer iets besteld ging vlot en goed, een keer gebeld voor advies ook prima.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD