Immer sofort werden fragen beantwortet
weer zeer goede levering van gezondheid aan huis!
Die Firma liefert zuverlässig
Hele snelle levering en laagste prijs…..
Goede website, snelle aflevering. Alles duidelijk op de website.
Das Paket kam gut verpackt und es wurde zügig geliefert.
Zeker een aanrader. Heel netjes ook snel geleverd
Mijn ervaring is nadat ik LTO3 smaakloos een lange tijd al gebruikt prima werkt. Ik wordt er inderdaad rustiger van.
Sehr gute Kommunikation per Mail, Schnelle Lieferung. Empfehlenswert
Normaal bestelt de contactverzorgende van mijn vader de capsules en nu heb ik dat snel en ongecompliceerd kunnen doen
Wat is er handiger dan te kunnen bestellen als je bejaarde moeder slecht ter been is en niet makkelijk zelf meer naar een winkel kan. Alles bij de hand!
Altijd goed
De producten waren heel goed
Goede, snelle en correcte levering. De zoekmachine van de website is matig. Vindt te veel niet relevante producten.
breed assortissement, bij vragen krijg je gedegen antwoorden, betrouwbaar Ik wil wel een opmerking plaatsen : het is postnl waar jullie mee samenwerken. De samenwerking kan beter. Soms is mijn pakje zoek, soms is er iemand aan de deur geweest zonder te bellen, soms moet ik mijn pakje zelf gaan zoeken (waar werd het afgeleverd ?). Dat zijn toch belangrijke dingen die horen bij het bestellen bij jullie. Dus : ik bestel nu ook vaak bij een andere apotheek/thuiswinkel omdat ik dan zeker ben dat ik het pakket ook écht ontvang. spijtig !
Super snelle levering en zeer attent aan de telefoon
Prima! Goede prijs en snel geleverd
Ik heb alleen maar positieve ervaringen.
Prima product besteld. De levering zou ik graag sneller willen ontvangen in de toekomst. Mijn hartelijke dank iig voor nu voor de fijne service,het meedenken/-kijken als ik ondersteuning nodig heb. Mwlgr H.C
Producten worden snel geleverd. Bij evt problemen wordt snel een oplossing gezocht.
Vrijdagmiddag 8 verschillende middelen besteld. Dacht het maandag te ontvangen, maar het werd zaterdag al bezorgd. Alles conform bestelling en goed verpakt.
Als ik iets heel specifieks wil bestellen, dan heeft gezondheidaanhuis.nl het vaak wel, terwijl andere drogisterijen het niet in het assortiment hebben. De prijs van producten is vaak wel hoger dan elders, wat mij ervan weerhoudt om hier meer te bestellen.
We Zoeken een gezondheidsproduct en waar kan je het vinden? Bij gezondheid aan huis natuurlijk!
Snelle levering Snelle en goed reactie op een vraag. Dus top
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD