Heel tevreden van elke bestelling die ik al deed bij gezondheid aan huis. Snelle levering, ruim aanbod aan producten en deze zijn dan ook nog eens van super kwaliteit. Fan van!
Tot nu toe ben ik zeer tevreden met alle bestellingen.
Wacht na een paar weken nog steeds op de bestelling
Beste heer van der Struik, Zoals ook per email aan u laten weten is uw pakket op de dag van uw bestelling aan u verzonden. Helaas is het de bezorgdienst niet gelukt uw bestelling bij u af te leveren en is deze daarom naar een afhaallocatie gebracht. Het adres van de afhaallocatie heb ik u per email toegestuurd. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
De bestelling en betaling verliep heel vlot Ik kreeg tijdig een verzendingsupdate Het pakketje stond aan mijn deur nog voor ik het wist. Zeer moeiteloze ervaring
Altijd correcte levering!
Product was scherp geprijsd, werd snel geleverd en duidelijke after sales communicatie betreffende verzending en factuur.
Idem
Zeer vlot, duidelijk en toegankelijk en zeer vriendelijk en efficiënt aan de telefoon. Een aanrader!
Snel en betrouwbaar
Goed toegankelijke en overzichtelijke website. Gemakkelijk afrekenen. Snelle verzending van een goed product voor een redelijke prijs.
Kan niet beter
Maandag besteld en dinsdagavond in huis! Heel fijn bedankt!
Prima assortiment met goede merken en redelijke prijs
Al enkele jaren klant en nog nooit teleurgesteld geweest in producten, levertijd, adviezen, klantbehandeling.
Gezondheid op eerste plaats ! Alles wat je wenst is te vinden bij jullie ! Snelle levering ! Top service
Ik ben tevreden
Optijd geleverd en goed verpakt dik tevreden
Makkelijk te bestellen. Goede communicatie. Snel in huis
Prima! Zoals beschreven
Kwalitatieve artikelen, stipte verzending…
Makkelijk bestelproces, snelle levering. Dus alles zoals het hoort
heb het idee dat het wel gaat doen wat er van verwacht mag worden
Leveren kwalitatief goede producten en hebben een uitgebreid assortiment. De orders worden snel verwerkt.
Correcte levering en op het eerste zicht beantwoordt het product kwalitatief aan de verwachting.
very good value for price and fast delivery of products - would recommend
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD