Netjes geholpen met informatie
Symbio besteld , correct geleverd de volgende dag. Corotm direct aan de slag !
Sehr schnelle Lieferung
Ik blijf hier terugkomen omdat ze zo'n groot assortiment hebben en het bestellen erg makkelijk gaat
Jederzeit gerne wieder.
Ik gebruik liever homeopathische middelen.
Von der Bestellung bis hin zur zügigen Auslieferung der bestellten Ware bin ich vollstens zufrieden. Es gibt für mich keinerlei Beanstandungen.
Zeer tevreden door de eenvoudige wijze van bestelling en snelle levering.
Kon binnen een uur mijn product ophalen. Bedankt voor de goede service!!
Snel geleverd en geleverde klopt altijd.
Goede informatie, leuke korting en snelle levering
De proeftube was maar voor de helft gevuld dus wat wil ik proberen.
Beste mevrouw Fye, Hartelijk dank voor uw review. In de gratis proeftube Sorioncrème zit 12 ml crème, uit ervaring is dit genoeg om dit op een klein plekje meerdere dagen uit te proberen. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice indien u hier verder nog vragen over heeft. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Meine Bestellung kam superschnell und toll verpackt an, MHD ist auch noch sehr lang. Absolute Weiterempfehlung, jederzeit wieder.
Prima levering en zeer goed produkt de sorion repair creme
Heb om medische redenen Wegwerp Washandjes nodig. En deze firma levert precies het goede type voor een concurrerende prijs. Bij de plaatselijke drogist zijn dat soort washandjes wel te koop voor een soortgelijke prijs, maar van ander, in feite inferieur materiaal. Gezondheidaanhuis is de enige mogelijkheid om het juiste soort te verkrijgen. En dat snel en tegen een scherpe prijs. Prima!
Duidelijke communicatie
Groot assortiment , goede service , snelle levering tegen een redelijke prijs
Ik kan er de producten bestellen die ik zocht in de homeopatjie en daar ben ik blij om.
Was snel bezorgd.
Sehr, sehr zufrieden!
De bestelde producten worden snel en netjes geleverd. Top
Sinds een paar weken gebruik ik Sorion repair Creme, ik heb al jaren last van psoriasis, en heb al heel veel medicatie daarvoor moeten gebruiken. Vooral veel hormoon zalven. Nu kwam ik jullie Sorion repair Creme tegen, en ik dacht ga het toch eens proberen. Vanaf dag één haast geen jeuk meer, kortom fantastisch.
Keuze uit een breed assortiment, scherp geprijsd en een snelle levering.
Beste Prijs and kwaliteit
4 Lorentzstraat A