Snelle levering met goede service.
Bestellingen worden altijd snel verzonden.
Bestellingen worden altijd snel verzonden.
Al vele jaren snel de middelen klaar. Daarnaast altijd prettig personeel die je te woord staan.
Top product en snelle levering
Alles oke op 1 ding na. 1 potje was kapot, gelukkig allen de buitenkant. Heeft niet gelekt.
Alles oke, maar 1 potje was kapot, gelukkig alleen de buitenkant, rest alles oke.
Gewoon goed
Ik vind dat de bestellingen altijd snel worden geleverd. Veelal binnen 24 uur. Daarnaast is het simpel bestellen van je producten ook voor dataneurts goed te doen. Eerder bestelde producten zijn al inlijsten opgenomen.
Alles verliep vlot.
Alles verliep vlot.
Bin seit einigen Jahren Kunde bei Gezondheid aan huis (früher Gesondheitswebwinkel). Meine Bestellungen wurden immer zur vollsten Zufriedenheit ausgeführt. Leider gibt es keine Zahlungsmöglichkeit "auf Rechnung", sonst hätte es volle Punktzahl gegeben. Bestellungen müssen bei allen angebotenen Zahlungsmöglichkeiten immer im Voraus gezahlt werden.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD