Bezahle lieber auf Rechnung und nicht im vorhinein
Prima en snel
Prima en snel
Met dank aan de medewerkers, voor al het goede advies, dat we krijgen, om een goede gezondheid te hebben, de goede medicatie en de juiste keuze voor ons welzijn. Buiten gewoon goed, erg tevreden.
Heb weinig ervaring met online aankopen, maar het is me goed bevallen. Heel laagdrempelig, helder, vlot, betrouwbaar. Dank!
Via Gezondheidaanhuis.nl wat vitaminepreparaten gekocht. Deze werden op een snelle en correcte wijze geleverd.
Ik had 2 producten besteld, maar één ervan was niet op voorraad, maar toen ik aangaf dat ik het product dat wel op voorraad wel hard nodig had, hebben ze het direct op gestuurd en een paar dagen later het andere. Wat goed!
Alles bestens Schnelle Lieferung Wir bestellen hier immer.... Dank you well
Vanaf de bestelling tot de bezorging snel en correct.
Goede snele service, fijne webshop, goed overzicht van wat er te koop is
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD