Veilig verpakt
Absolut empfehlenswerte Online-Apotheke. Immer wieder gern.
Preis und Lieferung Weltklasse.
Grosses Sortiment, gute Preise und schnelle problemlose Lieferung Vielen Dank
Supernetter Kontakt schon telefonisch. Sendung kam prompt im prima Zustand. Bin restlos zufrieden.
Goede verzorging en vlug bestelling
Fast service. Quality product. Would re-order absolutely
Goede service, telefonisch goed bereikbaar
Ik bestel zo nu endqn dit product Volgende dag al in huis wat ik als prettig ervaar.
Ik bestel nu al enkele jaren bij Gezondheid aan Huis. Ik kan het zelf ophalen dus geen bezorgkosten en ik krijg altijd goede en betrouwbare informatie en ze denken mee.
Alles perfekt gelaufen
Snelle & correcte levering!
Sehr schnelle, unkomplizierte Lieferung der bestellten Artikel
The quick delivery and high quality can always be trusted. I will surely recommend this company to my network.
Ik heb mijn bestelling snel en optijd ontvangen. Goed verpakt
Geweldige service en erg tevreden met de produkten.
Es war mein erster Kauf und bestimmt nicht der letzte.
Snelle levering en duidelijke site.
Produkte wie beschrieben und eine schnelle Lieferung
Altijd goede kwaliteit & service.
Heel tevreden
Bestellung und Lieferung unkompliziert und schnell nach Deutschland.
Gezondheid aan huis levert kwalitatief goede producten tegen een concurrerende prijs.
Versand auch nach Deutschland schnell und unkompliziert
Het gaat goed met de bestellingen bij Gezondheid aan Huis. De Intenzyme Forte tablettenl gebruik ik om extra enzymen te kunnen ontvangen omdat ik een ernstige stofwisselingsziekte heb waardoor veel ontbreekt. Alles wordt eerst altijd getest door 2 natuurgeneeskundigen voor ik iets gebruiken mag. Deze tabletten gebruik ik al een lange tijd. De levering gaat goed.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD