Ik gebruik Infludo al geruime tijd bij griepverschijnselen of beginnende verkoudheden Een aanrader want het werkt prima!
ik heb een bestelling gedaan en de dag nadien werd ze al geleverd,netjes ingepakt.Top
Altijd op tijd en een goede uitleg
Bestel steeds vaker bij deze webshop, vaak alles op voorraad, goed verpakt en reële prijzen.
Alles pünktlich gekommen, zuverlässig
Deze aanbieder was vrijwel de enige waar ik mijn product kon vinden. Na bestelling werd het binnen 1 dag geleverd voor een mooie prijs. Topservice !!
Super gut alles bin uns angekommen !!!
Extrem schnelle Lieferung und tolles Preis Leistungsverhältnis! Sehr empfehlenswert!
De producten die ik nodig heb zijn altijd aanwezig. Fijn dat er geleverd kan worden zonder verzendkosten.
Lastig met kortingscode. Iedere keer net telaat. Dus je hebt er weinig aan. De houdbaarheids datum moet eraf. Korting is korting.
Elke keer helemaal in orde
het is vreemd maar dit spul het werkt echt mijn huid is rustiger en ziet er beter uit
Snelle levering.goede communicatie,duidelijk
Prikweg Gel ist das beste Produkt gegen Mückenstiche. Ich habe dieses durch eine Freundin in Italien, die Holländerin ist, kennengelernt. Danke!
Duidelijke website en snelle levering.
Een online aankoop die op alle fronten naar wens verloopt.Zoals: -het vaste item "niet bij de buren afgeven" -een kleine teveel betaling werd door correcte correspondentie begeleid, snel terug betaald. -vriendelijke en geduldige antwoorden op vragen. -vragen die zij zelf niet direct kon beantwoorden doorsturen naar deskundigen en in korte tijd per e mail ontvangen.
De aankoop verliep soepel
Alles bestens - gute Ware, schneller Versand. Zuverlässig wie immer!
De bestelling is door jullie diensten vlot en correct uitgevoerd. Heb alles netjes ontvangen. Ik ben dus een tevreden klant.
Prima, schnelle Lieferung… Immer wieder gerne
Erste Bestellung und es hat super funktioniert. Danke für den guten Service
Alles gut.
Sinds lang neem ik synofit medium plus. Wanneer ik een tijdje stop ondervind ik vlug het verschil.
vlotte verwerking van aanvraag en levering. heel tevreden!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD