Das Päckchen wurde innerhalb kurzer Zeit über Hermes geliefert. Vielen Dank
We zijn heel blij met de snelle levering eb met de acties op deze site. We gebruiken het product jaren en zullen in de toekomst zeker weer aan Gezondheidaanhuis denken.
Alles perfekt
Sehr freundlich und gut
Bestelling was sneller geleverd dan verwacht.
Von der Suche ueber die Bestellung und Lieferung war einfach alles perfekt.
Goede service en snelle levering
Psoriasis plekken flink verminderd na het gebruik van de Sorion crème.
Ze doen wat ze beloven
Zoals we hoopten snel geleverd
Schnelle Lieferung, unkompliziert über Website bestellt, bezahlt und zügig geliefert bekommen.
Super snel en correct en duidelijke opvolging per mail!
Die Lieferung kam relativ zügig, man konnte die Lieferung nachverfolgen. Wirkung der Kapsel muss ich noch testen. Der Preis ist absolut genial. Sollte immer so bleiben. Ich werde weiterhin dort bestellen.
Ik gebruik dit product al meer dan een jaar vanwege mijn schildklier op aanraden van mijn arts. Ik ben erg heel erg tevreden over, ik voel mezelf niet meer moe, veel meer energie!
schnelle lieferung
Heel goede en snelle levering
Mijn bestelde artikelen werden snel, goed ingepakt en netjes verzonden.
Heldere website met veel keuze en duidelijke omschrijvingen.
Ich kann weder Personal, Kommunikation noch Fachmannschaft bewerten. Ich habe meine Bestellung aufgegeben, die Lieferung war promt.
die bestellung war sehr schnell da. Das Preis -Leistungsverhätnis ist gut.
Wij kunnen niet beoordelen wij hebben nog niets ontvangen
Beste heer Michael, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat de bezorging van uw pakket langer duurde dan u gewend bent. Gelukkig heeft u uw pakket inmiddels in goede orde ontvangen. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Prima producten en snelle levering
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD