Guter Preis fur Artikel und Versand,schnelle bearbeitung der Bestellung,super kontakt mit Verkaufsteam.
Altijd een vlotte en vriendelijk verloop Met kwaliteit producten Zeer tevreden
Ruime keuze en goede leverantie. Prima klantenservice
Alles war top , schnelle Abwicklung, schneller Versand , bin sehr zufrieden
de webwinkel heeft een heel groot assortiment. Verder een prima service en betrouwbaar. Top dus!
Sehr gute Internetseite, problemlose Bestellung. Auch ständige Information über Tracking der Sendung.
De service is duidelijk en gepast. Nog geen onvolkomenheden meegemaakt. Soms duurt het even iets langer als een van de bestelde producten niet op voorraad is.
Hallo ja gewoon goed zoals gewoonlijk weer
Schnelle Lieferung, guter Kontakt
Vlotte en probleemloze bestelling/levering. Druppels waren bij onze apotheken niet meer te verkrijgen. Ze helpen nochtans enorm goed om herpes/zona te beperken.
Snel goede hulp vriendelijk super dit in Ede te hebben!
Gute Kommunikation, tolle Auswahl, super Angebote, top Qualität und blitzschnell geliefert. Immer wieder eine Freude.
Produktgruppe sehr gross und qualitativ sehr gut. Sehr schnelle Lieferung. Immer wieder, kann ich nur empfehlen.
Op internet stond een oude aanbieding. Bij het aanklikken kwam de volle prijs. Werd gelijk opgepakt. Wat een fijne no nonsens benadering van Gezondheid aan huis. Een verademing
Kann ich nur empfehlen
Snelle afhandeling van de bestelling
graag vermelden wanneer een artikel niet meer gevolgd wordt.
best te vrede
Mit der Bestellung insgesamtwar ich hoch zufrieden und wende mich sicher wieder Sie.
Altijd goede service, snel geleverd en goede producten!
al vele jaren gebruik ik groenlipmossel met succes tegen de artrose in mijn onderrug. Een poosje had ik het niet gebruikt omdat ik Vitaepro gebruikte. Maar toen kwam de pijn in mijn onderrug weer terug. Ik ben groenlipmossel weer gaan gebruiken en de pijn verdween. Duidelijker kan gewoon niet.
Het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Gezondheid aan Huis. Zeer tevreden over de snelle correcte levering. Kortom alles naar wens.
Bin sehr zufrieden, schnelle und unkomplizierte Abwicklung.Die Lieferung geht auch immer schnell.Kann man nur weiterempfehlen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD