Gewünschtes Medikament lieferbar!
De Sorioncreme is geweldig voor psoriasisklachten. op sommige plaatsen is het na gebruik zelfs niet meer te zien. de bezorging van Sorion is supersnel. reeds 24 uur later had ik de tube al in huis!
Artikelen worden snel geleverd, merkartikelen met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ze doen wat ze beloven !
Goede producten, snelle verzending, jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn
Gute, schnelle Bearbeitung und zügige Abwicklung.
Schnelle Lieferung. Sehr gute Produkte. Für mich passt alles.
Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld. De medewerker bij klantenservice was vriendelijk en efficiënt en kon mij goed helpen.
Weinig van nodig. Werkt vrijwel meteen. Altijd een fijn gevoel om het in huis te hebben.
zie omschrijving
Snel bezorgd
Alles bestens
vaak het product al de volgende dag in huis
Zoals gewend, correct en snel
We bestellen regelmatig op deze site. Komt altijd en goed verpakt aan. Een aanrader voor iedereeen
Hat alles gut geklappt wie immer gut
Altijd correct en vriendelijk.
Snelle levering, alle producten waren prima.
Unkomplizierte Abwicklung! Schneller Versand! Gerne wieder!
Schnelle Lieferung und super Qualität
Ich habe das Paket noch nicht
Sehr geehrte Ulrike Ferrara, Laut unserem Lieferservice haben Sie Ihr Paket am Donnerstag, den 31. Oktober, erhalten. Ist das nicht richtig? Bitte kontaktieren Sie unseren Kundenservice, dieser wird das Problem für Sie lösen. Mit freundlichen Grüße, Team Gezondheid aan huis
ik gebruik al lange tijd Sorion crème. Sorion crème geeft het resultaat voor de huid zoals is omschreven in de bijsluiter.
Perfekt, empfehlenswert
Positief