Alles wordt snel geleverd. Keurig verpakt. Goede kwaliteit. Veel keuze.
Vlotte verzending en zonder verzendkosten!
Bin sehr zufrieden, da ich mein Produkt in Deutschland nicht kaufen kann. Allerdings ist etwas teuer leider. Telefonisch konnte ich leider unter der Nummer keinen erreichen.
Dankzij de snelle service konden wij snel geholpen worden. De levering was erg snel en onze hond kreeg de acute medicatie wanneer hij die nodig had.
Bestelling gedaan met o.a. kokosolie. Vanwege het warme weer en de vloeibaarheid van kokosolie bij hoge temperaturen wordt het pas verstuurd als temperaturen lager zijn. Ik ontving netjes een mail om mij hiervan op de hoogte te stellen en de optie om het andere artikel alvast te versturen. Tip aan Gezondheid aan Huis: vermeld dit bij het artikel, zodat de koper vooraf de keus kan maken om het toch te bestellen of juist niet als je sneller nodig hebt.
Top Produkt, sehr schnelle lieferung
Nvt
I have received the medicine very quickly (2 days), in a fine box. The service was just perfect.
Schnelle Bearbeitung und Lieferung. Danke.
Einfache Onlinebestellung, gute Verpackung und schnelle Lieferung
Ben erg tevreden over de snelle en goede service
Enorme sor****** Snel geleverd
Beste heer Siersema, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden met ons bent! Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Original recension
Enorme sor****** Snel geleverd
Einfache Bestellweise, schnelle Lieferung, alles bestens
Alles bestens. Vielen Dank!
Uitstekende service
Snelle levering en goed en degelijk verpakt.
Zeer goede ervaringen
snelle levering uitstekende producten
Prettige en duidelijke website. Snelle levering. Uitgebreid assortiment.
Is prima gegaan. Ik kocht mijn bijenpollen altijd bij Holland&Barrett maar die verkopen het niet meer. Wij geloven heilig in de kracht hiervan en zijn beiden zelden grieperig. We slikken dit al 25 jaar dagelijks, tesamen met koninginnegelei. Mijn hooikoortsklachten zijn voor 90% verdwenen. De levering ging goed en snel en het merk is ons bekend. We kunnen weer even voort.
Preisleistung und Produkte sind top ,,,
Al verschillende bestellingen gedaan bij Gezondheid aan Huis. Dit is me uitstekend bevallen. Met vragen kan je altijd terecht bij een medewerker en je wordt heel correct en duidelijk te woord gestaan en desnoods wordt er voor een oplossing gezorgd. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling en snelle levering.
Een website met één van de grootste keuzes en volledige detail van de samenstelling van de producten.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD