Correcte webshop.
Bin mit allem sehr zufrieden.
Zeer goede service enkel post .NL service laat de wensen over bij de levering wat vroeger niet zo was.
Prima info, goed verpakte verzending.
sehr freundlich, kompetente Bedienung
Ik liet het afgeven bij een post NL punt. Ik kreeg van jullie geen mail dat het daar aangekomen was. Als ik op track and trace drukte dan kreeg ik pakket nogniet ontvangen. Omdat ik daar moest zijn voor een ander pakket, vroeg ik erna en ja ze hadden het!
Beste mevrouw de Vaan, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat het niet helemaal goed ging met de link van uw track and trace! Als het goed is zijn die problemen nu helemaal opgelost :) Gelukkig dat u uw pakket toch in goede orde in ontvangst heeft kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Prima producten goede levering
Sehr schnelle Lieferung, alles i.O.
helpful and good stuff
Immer wieder werde ich dort bestellen
Order nog steeds niet ontvangen
Beste heer Van Heezik, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen! Wij hebben het nagevraagd bij PostNL en uw pakket is bij een afhaallocatie bezorgd. Ik heb u per email laten weten op welk adres. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Alle producten die ik nodig heb zijn hier te bestellen! Met vlotte levering!
Altijd alles op tijd gelevert
Zeer snel geleverd
My order it not was delivered on my adress. Company where i working is open every day from Monday to Friday from 06.am to 09:00p.m Many times i made orders for other things and is never problem with delivery, now i have to go on 3.5km how i can pick up my package. I'm not so satisfated of time for waiting the respond me Regards Nikola
Sehr gute Produktauswahl, Preise und schnelle Lieferung.
Wir nutzen die Multis von Biovitaal seit vielen Jahren und sind sehr zufrieden.
Ik gebruik zoveel bio producten als mogelijk, en ik kan deze vinden bij Gezondheidaanhuis.nl
Ook het retour zenden en ontvangen van een nieuw product ging snel.
Goede en snelle levering.
vlotte en perfecte service
Het artikel (zeepdoos bamboe) was veel kleiner dan verwacht, maar er staan ook geen maten bij, verbeterpuntjes.
100% tevreden
Hallo ik bestel al heel wat jaren bij Gezondheid aan huis en de bestelling en aflevering is tot nog toe altijd goed gegaan toppie !!!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD