Nothing special to mention.
Snelle levering, goed verpakt en mooi assortiment!
De zalf geprobeerd en mijn psoriasis is een heel stuk minder geworden
Een probleem wat ik heb is dat elke keer als ik wat online bestel dat de bestelling niet volledig kan afgehandeld worden en dan eerst mail verkeer nodig is. Mischien ligt er aan dat ik in Duitsland woon, maar ervaar ik als lastig
Geleverd zoals vooraf afgesproken, ondertussen hetzelfde product goedkoper gevonden via Amazon
de bestelling vlug geleverd en goed verzorgd vriendelijke bezorgers.
Ik bestel al maanden deze Fulvine zuur als aanvulling. Bevalt heel goed!
Ik heb voorgeschreven supplementen gekocht die bij Gezondheidaanhuis een stuk goedkoper (zo'n 15 procent) waren dan elders. De bestelling werd snel geleverd en de afhandeling was prima. Je wordt steeds netjes op de hoogte gehouden.
Snel, accurate levering van de de producten. Ruime keuze hierin.
Site is overzichtelijk. Bestellen ging heel makkelijk. Pakket is netjes bezorgd, binnen een paar dagen. Zat nog extra product bij, om te proberen.
Bestelling was netjes binnen een paar werkdagen geleverd. Goed verpakt. Mooie prijs. DIK IN ORDE
Vriendelijke en goede service!
Goeie ervaring
Voir de 2e keer besteld en weer prima
Ich habe mit der Firma gute Erfahrungen gemacht
Snelle levering en goede producten
As always, another good product from Gezondheidaanhuis. Thank you so much.
Overzichtelijk, ruim aambod, snelle levering en vaak leuke aanbiedingen :)
Alles perfekt
Snelle levering en de goederen zaten veilig verpakt. Gewoon TOP.
Gute Produkte, schnell geliefert.
Beide producten werden goed verpakt. Ze hadden een lange houdbaarheidsdatum. Het compacte doosje werd snel geleverd. Het fijne is dat de verpakking qua grootte steeds afgestemd is op de inhoud.
Snelle levering, duidelijke website
Bestellung war schnell da! Immer wieder gerne !
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD