Iets besteld en keurig ontvangen.
snelle levering, groot assortiment, goed advies
Altijd uitstekende service
Een zeer informatieve dag met praktische en leerzame uitleg. Overigens was de binnenkomst ook wel met een gastvrije persoon, en collega s opvallend. Van meerderen goeie en praktische uitleg gehad waar een mens wat van kan opsteken. Idem dito van de testjes die werden aangeboden. Wie bij deze dag voor de bitterballen en andere hapjes rond gingen mmmmmmmm...heerlijk. Als ik van deze gelegenheid nu de hint mag krijgen en waar te koop, of hoe deze zijn gemaakt!? hoor ik het graag tzt. Nu allen bedankt voor deze verwendag! Groeten van Lia Spaansen
Vriendelijk contact met zonodig advies. Snelle levering
Wat een warm bedrijf. Oog voor de mens en een mooi team. Volgens mij willen jullie goede zorg leveren voor de mensen.
Bijzonder snel, makkelijk en vriendelijk
Quercetine een goede driver voor zink opname
Goede producten en snelle en goede service!
Vanmorgen naar de open dag geweest. Leuk om achter de schermen te mogen kijken. Goed georganiseerd. Bestelling gedaan en kon het meteen meenemen. Product is een cadeautje. De krijger gebruikt de hele lijn van Loveli en zal er veel plezier van hebben.
vlotte Levering en diskreet
Prima service en levering
De site is makkelijk met een goede zoekmachine en duidelijke omschrijvingen bij de producten. Artikelen werden snel en netjes verzonden, volgende dag in huis. Aanrader!
Schnelle Lieferung, gutes Produkt, alles zu vollsten Zufriedenheit.
Veel keuze op de website! En de volgende dag bestelling al in huis.
Super schnelle unkomplizierte Bestellung, gerne wieder
Dit keer telefonisch besteld. Ook perfekt.
Meine Erfahrungenwaren immer zufriedenstellend
idem
Erg vriendelijk personeel
Superfreundliche Annahme, Aufklärung und prompte Lieferung – ich bin sehr zufrieden, unbedingt empfehlenswert, Jeanette Weyer
Zo’n snelle bezorging heb ik nog niet eerder meegemaakt! Petje af!
Steeds goede kwaliteit en correcte levering.
Snelle levering, goede prijs en netjes ingepakt
Prima service, bestelling volgende dag al in huis.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD