'Gezondheid aan huis' heeft een gigantisch aanbod van prachtige merken! Ik koop uitsluitend hier al mijn supplementen. Niet meer bij bekende grote drogisten. Ik heb daar helemaal niks meer mee. Ik weet dat ik de beste prijs krijg én dat het snel en veilig aankomt bij mij thuis. Zo ook mijn meest recente bestelling. Volgens mij had ik het 2 dagen later al in huis. Er zat ook een glazen flesjes tussen dus ik was een beetje bang voor schade maar alles was piekfijn ingepakt!
Super gerne wieder
Prima levering ook. Zeer tevreden.
Ich finde immer das richtige auch zu guten Preisen
Heel goede kwaliteit
Snelle levering zeer correct.
Schnelle Lieferung und unschlagbare Preise.
Ik ben erg tevreden! Groot assortiment. Goede natuurlijke producten voor een gezonde leefstijl.
I ordered twice and every time was excellent. A couple of supplements I needed are not listed but easily replaceable.
Tolle Ware*guter Preis*schnell geliefert*was will man mehr?
Bestelle dort gerne wieder. Schneller Versand und gut verpackt.
De strooideksel kun je helemaal niet draaien. Het is Waardeloos.
Beste John, Wat vervelend dat het dekseltje niet naar behoren lijkt te werken! Onze klantenservice zal contact met u opnemen om dit verder te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
ik bestel vaker en het bevalt prima.
einfache Bestellung, schnelle, ausländische Lieferung, richtige Produkte
Schnelle Abwicklung
Prima, meestal al de volgende dag in huis
Vlotte afhandeling
Producten zijn goed verpakt, Goede service!
Zeer tevrede, goede prijs en kwaliteit. Er worden hier goede producten aangeboden.
Ik ben zeer tevreden met de snelle levering
Schnelle Lieferung, unkomplizierte Bestellung und Bezahlung auch nach Deutschland
Levertijd conform afspraak. Prijzen redelijk. Genezing is een langdurig proces bij vele (multifactoriële) kwalen. Bij mij maakt dit middel onderdeel uit van een totaalbehandeling door accupuncturist/natuurgeneeswijzer. Een goede behandelaar die het "het geheel" benadert is (ook) erg belangrijk.
Iedere keer weer krijg ik mijn producten na een dag aan huis bezorgd.
proef tube nu voor 50 % gebruikt ,en voor 50 % genezen en er zal een vervolg komen om dit alsnog te gaan bestellen als de proeftube leeg raakt .
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD