Goede service, snel geleverd.
bestelling goed verzorgt
unkompliziert
I am happy with Gezondheiaanhuis, excellent service and products.
veel in Huis , betrouwbaar , vlugge ontvangst en correcte levering .
snelle en correcte uitvoering van de bestelling op vriendelijk wijze
goede service en breed assortiment
Die Bestellung wird immer gut verpackt und schnell geliefert
Ich würde Sie gerne empfehlen!
Sehr gut
steeds perfect en vlug geleverd
Alles super geklappt gerne wieder vielen dank.
Dit is onze thuiswinkel voor alle drogisterij-artikelen. Besliste aanrader!
Die Vitamintabletten sind von guter Qualität, die Lieferung ist schnell
Altijd keurig op tijd en als niet snel leverbaar is even een berichtje. Ben heel tevreden over deze webshop.
Wij zijn heel tevreden over de service van Gezondheid aan Huis. Een royaal aanbod van artikelen, snelle levering en hierbij een uitstekende begeleiding.
Groots aanbod, normale prijzen en super snelle levering!
Bin wie immer zufrieden.
top
Mijn man gebruikt SORION Creme al bijna 5 jaar ,De Dermatoloog vond het een wondermiddel ,en vroeg om het doosje waar deTube in zat ! Mijn man hoeft nooit meer naar de Arts toe !
Ik zou mijn vitamines etc gewoon ergens anders bestellen. Ze leveren verkeerde product en nemen het dan niet terug. En ze zijn ook nog s heel onaardig!
Beste mevrouw Rooduijn, Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldoet. U belde ons met het gegeven dat u een ander product heeft ontvangen dan dat u had besteld. U heeft echter hetzelfde product geleverd gekregen als dat u heeft besteld, en tevens ook in de bestelbevestiging vermeld stond. Zoals in onze retourvoorwaarden is aangegeven, kunnen we een product alleen retour nemen wanneer het ongeopend is. Aangezien u het product al geopend heeft, kunnen we u helaas niet verder helpen met een retour. Indien het product nog ongeopend was geweest, hadden we wel een retourregeling kunnen bespreken. U dreigde met het plaatsen van een slechte review indien wij het product niet retour zouden nemen. Wij passen onze werkwijze echter niet aan onder dreiging en streven er altijd naar om op een eerlijke en transparante manier met onze klanten om te gaan. We proberen ons best te doen om alle klanten op dezelfde en eerlijke manier te behandelen, echter een geopend product kunnen wij niet retour nemen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
De ( dure) flesjes volgende x graag apart in bubbeltjes plastic verpakken. Ze zaten samen in 1 zakje. Dst is vragen om ellende.
Tot nog toe is mijn ervaring met Gezondheid aan huis zeer positief
Mijn zoontje reageert hier goed op Goed alternatief voor medicijnen
Immer problemloser schneller Versand. Danke
4 Lorentzstraat A