schnell, unkompliziert und preiswert, gerne wieder
Inmiddels al meer dan 20 keer iets besteld, elke keer werd het binnen 2 dagen geleverd!
Vandaag besteld en de volgende dag in huis. Helemaal top!
Prima leverancier die snel levert met goede kwaliteit middelen voor niet te dure prijs.
nur Gute
Great
Schnelle ordentliche Lieferung.
Bestellingen zijn er soms al de volgende dag, er is een groot assortiment aan supplementen van diverse goede merken. Ik vind Gezondheidaanhuis erg betrouwbaar, klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk. Ik raad Gezondheidaanhuis aan!
Netter Kontakt, jederzeit wieder
tot nu toe zijn alle verwachtingen perfect nagekomen, top product en zeer snelle levering
einfach top
Everything worked well with the orders so far! Thank you!
Bij het intikken van de naam van het gewenste product, verschijnt het meteen en daarna hoef ik maar te bestellen. Er staat bij het product dat de levertijd 2 à 3 werkdagen betreft, maar ondertussen is het product binnen 24 uur geleverd.
mijn 1ste keer een bestelling gedaan en is vlot verlopen en heb goede informatie over mijn bestelde producten gevondenen die was duidelijk. ben tevreden.
Alles bestens, vielen Dank!
Wie vorher, schon das zweite mal absolut begeistert
Kan altijd rekenen op een snelle en betrouwbare levering van mijn bestellingen. Goede response tijd op eventuele vragen.
Prima, snelle service. De Sorion zalf doet de psoriasis veel minder worden! Blij mee!
Blijkt op een post locatie te staan echter moet wachten tot zaterdag..
Geachte heer Duineveld, Hartelijk dank voor uw review. Uw pakket wordt aan ons retour gestuurd gezien deze niet is afgehaald bij de afhaallocatie. Wij hebben u hier ook een email over gestuurd. Onze klantenservice zal nogmaals contact met u opnemen. Wij hopen dat u uw bestelling zo spoedig mogelijk in ontvangst kunt nemen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Original recension
Helaas geen melding gekregen waar het product is en ook van Post NL niet...
Veel keuze en snelle levering
Goede dienstverlening
Goede artikelen, met goede snelle service! Bij vragen goed advies en ter zaken doende.
Het is een plezier om bepaalde produkten te bestellen bij Gezondheidaanhuis. Het heeft een mooie en overzichtelijke catalogus, waarbij je snel een eenvoudig kan bestellen en er wordt enorm snel en accuraat geleverd. Nog nooit enig probleem gekend in onze jarenlange samenwerking!
Bin sehr zufrieden mit dem Sojabohnenextrakt !!!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD