kan niet sneller
Alles wat goed verpakt en zeer snelle levering!
Prima webshop, snelle levering.
Dit was mijn eerste aankoop bij Gezondheid aan huis en direct een zeer positieve ervaring. Opvallen is het uitgebreide aanbod met ruim 38.000 producten.
Fijne betrouwbare ervaring
Tot twee keer aan toe een bericht gekregen dat ik nog niet betaald had. Dit terwijl ik direct de rekening heb betaald.
Beste mevrouw Heemskerk, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan door de email die u had ontvangen. Er staat in onze bevestiging dat u had gekozen voor een iDealbetaling, en in kleine letters eronder dat wij uw betaling hadden ontvangen :-) De andere betalingsherinnering was omdat u (per abuis)meerdere keren dezelfde bestelling had geplaatst, waarvan 1 betaald. De openstaande bestellingen kreeg u dus een herinnering van. Indien wij u hierbij kunnen helpen neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Voor mijn jonge dochter die het erg moeilijk vind om tot rust of slaap te komen. Overdag erg druk en snel overprikkeld. Meerdere natuurlijke producten geprobeerd zonder succes en toen kwam ik dit tegen. Had ik het maar eerder gevonden. Het is geen wondermiddel maar verlicht minimaal voor de helft aan klachten. Ik raad aan om vooraf te informeren naar aanbevolen gebruik in persoonlijke situatie.
Snel en goed ontvangen
Alles super und schnell und günstig
Sehr schnelle Lieferung.
Gerne immer wieder
Wir kaufen immer wieder gerne hier. Denn Service, Leistung und Preis stimmen.
Ik kan over de sorion creme nog geen 100procent reactie geven wat ik wel ervaar is veel minder jeuk op de psoriasis plekken, ik wil met dit product verder gaan om over een paar weken weer verder te kijken naar de resultaten
Een bekend product alleen stukken goedkoper dan elders.
Uiterst correct
Alles einfach, sicher und schnell. Lieferung aus den Niederlanden nach Deutschland ohne Probleme.
My previous orders are easily accessible which makes placing a new order super fast and easy. Delivery is fast, usually within 2 days.
Heel fijn dat als je de ene dag besteld, het de volgende dag in huis is.
Makkelijk om je keuze te maken , voor mij dicht bij huis optehalen
Duidelijke site, simpele navigatie om te vinden wat je nodig hebt. Snelle levering. En meer moet het niet zijn
Geweldig bedrijf met snelle en goede service
Bestelling was gemakkelijk, snel verzonden en binnen.
Goed bedrijf
Fijn om veel producten op een site te kunnen vinden!
İk word altijd goed geholpen via de chat (waar mijn voorkeur naar uit gaat). verder zijn alle producten die ik hier regelmatig bestel van topkwaliteit met een lagere prijs dan andere drogisten.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD