Die Produkte sind teuer und der Rabatt ist sehr niedrig! Als Alleinstellungsmerkmal reicht das nicht!
Der Versand ist top. Der Artikel perfekt und der Kundenservice super . Was will man mehr ? Ich werde sicherlich bei Bedarf wieder bestellen .
Goede levering en snel
snel en goed
Eerst werd de klacht iets erger...maar na 2 weken trad er zeer duidelijk verbetering op!
Wir immer schnell und top
Vakbekwaam en snelle levering
Wie immer alles in Ordnung
Super snelle service
Op een vraag werd snel en professioneel en vriendelijk gereageerd. Levering was volgens afspraak. Volgende keer bestel ik zeker weer hier.
Ich bin sehr zufrieden
Ik kan altijd op aan van dit bedrijf. Zo fijn! Een aanrader voor iedereen!
Altijd keurig op tijd na bestellen, wordt afgeleverd. Ik vind het product wel erg duur. Ik zou het anders verpakken, zodat het door de brievenbus kan. Dat scheeelt kosten!!
ik kon kiezen uit een groot assortiment. zowel supplementen als schoonmaakmiddel. Gezondheidaanhuis verkoopt goede merken
Het aanbod is echt ruim. Fijn is ook de keuzemogelijkheden voor afhalen of bezorgen. Voor mij is het bedrijf praktisch om de hoek en daar kan ik makkelijk pinnen. De medewerkers zijn altijd heel vriendelijk, toch ook belangrijk. En mocht iets niet op voorraad zijn, kun je een mail ontvangen zodra het weer leverbaar is.
Fast delivery and great communication
Zeer goed en goed verpakt geleverd
nog nooit problemen gehad
Perfekt
Gewoon de volgende dag ontvangen in de brievenbus.
Bestellung wurde extrem schnell bearbeitet. Zustellung nach 2 Tagen. Preis/Leistung top. Jederzeit wieder. Sehr empfehlenswert.
Ik heb intussen jarenlange ervaring met gezondheidaanhuis. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Hun sortering producten is enorm groot.
Wie immer hat alles sehr gut geklappt, von der Bestellung bis zur Lieferung. Danke.
Heel bevredigend is deze zaak vlot behandeld en erg vriendelijk
LTO3 is mijn middel tegen een druk hoofd. Ik slaap er prima van in. Bestellen bij gezondheid aan huis is top!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD