Product snel ontvangen.
alles gut
Goede ervaring
Alles wie bestellt, schnell und ohne Probleme geliefert.
Bijna altijd vlot geleverd Deze x advies gevraagd en gekregen. Dankjewel
Altijd erg blij met gezondheid aan huis! Ze hebben vrijwel alles wat je zoekt, zijn snel met verzenden en altijd netjes verpakt. Op mail reageren ze ook snel en vriendelijk!
Blij met de supplementen Zoals altijd. Keurig en snel geleverd
Netjes op tijd en producten van kwaliteit!
Heb psoriasis na een week smeren is het al aardig rustig. Minder jeuk.
Hier vind je een ruim aanbod aan alternatieve middelen zoals Bonusan en Art'gerecht, die vaak elders niet te verkrijgen zijn, vooral niet in België. De bestelling en de verzending verlopen heel vlot. Een puntje van kritiek is de prijs van bepaalde producten, die je dan bv wel in België kan kopen.
Alles Bestens
Ik heb hem 1 keer in z’n geheel ingenomen daardoor heb gemerkt dat ik best met een halve pil per dag toe kan en je blijft er toch net zo fit en rustig bij. Super !
Helpt goed en is niet te vettig en trekt snel in.
Prima website en snelle levering
Bestellen einfach Gut verpackt angekommen Gerne immer wieder
Guter Websiteaufbau, auch auf Deutsch. Lieferung erfolgte trotz Länderübergreifender Lieferung schnell.
Ruim aanbod, snelle service, correct!!
Meine Bestellung wurde schnell bearbeitet und versandt Vielen Dank
vandaag besteld volgende dag al in huis.
Veel keuze, goeie prijzen en snelle levereing. What more could a girl want!
Zoals altijd perfect en snel geleverd
Veel keuze in natuurlijke producten met de nodige uitleg. Snelle levering.
Ze verkopen de kwaliteitsmerken voedingssupplementen tegen aantrekkelijke prijzen. Ze verpakken die met zorg; de kwetsbare producten worden in extra bubbeltjes plastic ingepakt. Nadat ik bestelling had afgrond, wilde ik er nog wat aan toevoegen. Ik heb ze toen gebeld en werd toen buitengewoon vriendelijk geholpen. De extra producten werden er aan toegevoegd zonder extra verzendkosten. Goede service en klantgericht. Dat is wat ik zoek.
Weiter zu empfehlen schneller Lieferung
Ich habe zum ersten Mal bei Ihnen bestellt.ich war super zufrieden.sehr schnelle Lieferung.sollte ich wieder etwas brauchewerde ich wieder auf Ihre Seite gehen.vielen Dank
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD