Super Shop.Artikeln sind leicht zu finden.Schnelle und saubere Lieferungen.Kommunikation 1A.Preise unschlagbar. Danke;:)
I was done in no time with re-ordering. delivery was the next day!
Assortiment goed, prijs goed, snelheid goed.
Snel en goed geleverd.
Per internet besteld, na een uur kon het artikel afgehaald worden in Ede.
Een hele attente en vriendelijke vrouw. Zij heeft mij voortreffelijk bediend.
Bestellen...doorsturen...en heeeel snel in huis!!!!
Ik heb al sinds lange tijd super goede ervaringen.
Freundlich, übersichtlich, schnell, unkomplizierte Zahlung
Tot op heden ben ik meer dan tevreden over het product en over de afhandeling van mijn bestelling van Gezondheid aan huis.
Goede producten en prima verpakking.
Bestel al jaren bij gezondheid aan huis. Ik ben blij met de service, assortiment en snelle levering. Prijzen zijn oké.
Fijne site, overzichtelijk. Bij vragen snel antwoord
Er komen vast nog vervolgbestellingen!
Via de website lukte het me niet om iets te bestellen en te betalen, toen de klantenservice gebeld en die hebben het voor me in orde gemaakt, de dag erna al in huis, bedankt
De door mij bestelde Sorion repair creme werd keurig op tijd bezorgd en was netjes verpakt. Ik gebruik nu de crème een aantal weken maar kan helaas nog niet veel vooruitgaan van mijn ruwe huidplekken ontdekken. Ik blijf hopen dat het toch z'n werk zal gaan doen en zal zeker blijven smeren.
Ich habe nur gute Erfahrungen gemacht und empfehle Sie gerne weiter.
Ik heb hier LTO3 besteld, weliswaar d.m.v. Klarna, omdat ik nog niet bekend was met deze site. Alles netjes binnengekomen en goed verpakt. Heb eventueel de ruimte om binnen 30 dagen te betalen, maar dat gaan we meteen doen. Zeer tevreden over de website tot nu toe.
Levering met post NL is altijd een ramp.
Beste mevrouw Liebaut, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben uw bestelling de dag na plaatsing aan u verzonden maar deze heeft inderdaad bij de post enkele dagen vertraging opgelopen. Gelukkig heeft u uw pakket inmiddels in goede orde mogen ontvangen. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Producten helpen mij fitter te voelen. Snelle levering en prima producten!
Nach langem suchen, wurden wir Hier endlich fündig. Vielen lieben Dank.
Levertijd te lang
Goede service en snel geleverd.
Verzending duurt veel te lang
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD