Verzending duurt veel te lang
Het produkt is goed geprijst en ik heb het de volgende dag na bestelling ontvangen.
De website van Gezondheidaanhuis.nl is overzichtelijk en duidelijk. Het aanbod is breed en veelzijdig. De bezorgkosten zijn laag. Als ik producten bestel gaat dit heel makkelijk, de bezorging gaat altijd snel, en nauwkeurig.
Betrouwbaar. Snelle levering. Goed productassortiment. Ik ben heel tevreden.
Ik had de flamingo pink textielverf besteld. Had passion pink gekregen.De flamingo was niet meer op voorraad.Het betaalde bedrag was binnen een paar dagen terug geboekt op mijn rekening en de verkeerde kleur verf mocht ik houden. Ik heb daar een ander mee blij gemaakt want ik wilde de flamingo pink.
Très contente de mon achat, je recommande ++
Alles bestens
Es fehlt auch die Info wie die 40mg gegenüber den 20mg Kapseln wirken
Sehr geehrter Herr Jaschkowski, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Leider ist es uns nicht gestattet, Informationen hierzu auf unserer Website zu veröffentlichen. Für weitere Informationen können Sie sich jedoch gerne an unsere Apotheker/Therapeuten wenden! Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Besonders beeindruckend war für mich die E-Mail mit einer Produktinformation zu einem Alternativ-Produkt, weil mein bestelltes nicht ausreichend vorrätig war. Das nenne ich KUNDENDIENST und KUNDENFREUNDLICH!!! Vielen Dank dafür!!!!
Sehr geehrte Frau Kagel, Vielen Dank für Ihre beste Bewertung! Wir sind gerne für Sie da. Mit freundlichen Grüße, Team Gezondheid aan huis
Snelle levering. Ruime keuze en prima kwaliteit.
Vanaf bestelling tot aflevering aan huis, was alles prima geweest en binnen de aangegeven bezorgingstijd.
Ik ben van plan dit product opnieuw te bestellen.
Vriendelijke resepsioniste
Een goede zalf die aangeboden werd door de juiste diagnose.
Top service en snelle levering.
No complaints
Schnelle Lieferung und guter Preis
Heel tevreden met mijn aankoop, vlotte levering.
Snelle levering, goede producten.
I am very happy with the purchase as usual. The shippment is fast and the products always as I need.
Betrouwbaar adres en op tijd geleverd.
Het pakket met voedingssupplementen kwam binnen 3 dagen.
Zeer correct en snelle levering
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD