Bovenstaande spreekt voor zich.
Mijn psoriasis is aanzienlijk verminderd. Ik bestel deze sorion crème zeker opnieuw
Zowel het bestellen als de betaling verliep zeer soepel. Product kwam keurig verpakt aan. De Sorion crème ben ik nu een week aan het uitproberen en De eerste indrukken zijn positief. Ik hoop van mijn wat moeilijke huid af te komen.
Großes Sortiment, gute Preise und sehr schneller Versand
Snelle levering, door mij gemaakte fout werd zonder problemen hersteld . Diagnose psoriasis vandaag bevestigd, dus ik ga uitproberen of de creme me bevalt.
Alles keurig op tijd binnen, als er iets is bellen ze dit netjes door. En bij vragen krijgen je een duidelijk, eerlijk en gedegen advies! Heel blij mee!!!
snelle bezorging en goede prijs.
Over alle middelen die ik tot op heden gehad heb ben ik bijzonder tevreden. Artikelen worden altijd op tijd bezorgd.
snel verzonden alles naar wens en product helpt
Altijd betrouwbaar, snel en betaalbaar
Gute und ausführliche Artikelbeschreibungen, gutes und vielfältiges Angebotsstortiment,
goede service, prima artikelen, snelle levering
Telkens zeer tevreden
Bestellingen en verzending verlopen altijd probleemloos. Ruime keuze en aanvaardbare prijzen. Al jaren tevreden klant.
Die Bestellung ist einfach und übersichtlich. Von Bestellung bis Lieferung vergehen nur wenige Tage. Die Sendungsverfolgung ist leider nur auf niederländisch aber trotzdem verständlich.
Altijd snel geleverd Altijd alles in orde Een aanrader
Altijd snelle levering ,vriendelijk personeel Bij ons werken de medicijnen uitstekend.
Excellent experience as always!
Artikelen besteld, snel en adequaat geleverd.
Op 18/4/23 heb ik de bestelling geplaatst en heb het product nog steeds niet ontvangen. We zijn nu 29/4/23
Beste mevrouw Maes, Hartelijk dank voor uw bericht. Wij hebben direct contact gehad met de bezorgservice en contact met u opgenomen. Gelukkig bleek dat uw pakket bij de buren was afgeleverd en heeft u deze inmiddels in goede orde ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
De bestelling is vlot gegaan, de afwikkeling idem dito.
Levering 3 a 4 dagen best lang Bij openen van de verpakking zat alles al onder de poeder vd deodorant. Wanneer je de bovenkant draait op stand de met gaatjes om te kunnen doseren, draait de hele verpakking mee. Hierdoor komt de poeder niet alleen uit de doseergaatjes maar ook uit de zijkant vd verpakking. Ik gebruik de deodorant nu 1,5 jaar en heb dit niet eerder meegemaakt. Vriendelijke groet Angel
Beste Angel, Hartelijk dank voor uw review! Wat vervelend dat het door u bestelde product niet in goede orde bij u is aangekomen. Wij hebben u kosteloos een nieuwe zending toegestuurd. Als het goed is heeft u hierover bericht gehad van onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Is een uitstekend bedrijf
Tevreden