duidelijke website, snelle levering
Door het grote assortiment is er steeds veel keuze.
Ik ben tevreden !!
Een redelijk grote bestelling voor levering naar Spanje. Helemaal top!
Het was gemakkelijk om het product te bestellen. Snel aan huis geleverd op zaterdag!
Vlekkeloos.
Ben erg tevreden over de producten en de levering daar van.
Product bestellen, en na 24 uur in huis. Keurig verpakt. Top
Snelle en vriendelijke levering.
Bestel al enkele jaren een specifiek product en dat gaat tor op heden naar tevredenheid. Snelle en verzorgde levering zonder problemen.
ik had alleen een bevestiging mail ontvangen. Geen mail dat de producten verzonden zijn met een track en trace code. Bijna een week later kwam ik er pas achter dat het bij buren bezorgd was. Jullie afhandeling was altijd zo goed
Beste mevrouw Bloemsma-Westerop, Hartelijk dank voor uw review, wat vervelend dat u de mail met de track and trace niet had ontvangen. Gelukkig heeft u uw pakket inmiddels in goede orde ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Sehr gute Seiten zum Bestellen. Lieferung super.
Alles sehr gut gelaufen!
Onze bestelling werd snel en heel duidelijk verwerkt en uitgeleverd. Toppie gewoon!!!
De service is goed, de prijs klopt. De bestelling heb ik snel in huis. Helemaal prima!
Goed assortiment en fijne service. Pakketje was snel in huis.
Altijd al goede ervaringen gehad met de leveringen. Grote beschikbaarheid van voedingssupplementen. Ben zeer tevreden.
Zie bij wat ik hierboven heb geschreven.
De citroensap kuur werkt perfect. Geen hongergevoel. Morgen dag 6 geen honger en mij lichaam reinigt heel goed. Ik vrouw van 76 jaar.
Alles ist super gelaufen. Sehr faire Preise und schnelle Lieferung
De producten zijn van prima kwaliteit en je hoeft er nooit lang op te wachten.
Zeer tevreden over de leveringen en service
alles is altijd in orde en de besteling is er vlug.
snel, perfect
4 Lorentzstraat A