Snel geleverd!
Die Inhaltsstoffe sind leider nicht die Besten. Dafür gibt es kein anderes Produkt mit einer solch hohen Dosierung. Für den Beginn ein Top Produkt, um aus dem Mangel zu kommen. Aber für die Erhaltungsdosis werde ich mir auf Dauer eine andere Marke suchen, die keine unnötigen Giftstoffe mit in die Tabletten packet.
Goed product en snel geleverd.
Goede kwaliteit, snelle levering
Alles super
handige webshop voor homeopathische middelen, snelle levering
Bestellungen werden schnell und kompetent bearbeitet.
Goede service en een supersnelle levering. Alles goed verpakt.
Goede snelle levering. Lijkt na een aantal dagen aan te slaan
Gute Qualität schnelle Lieferung gute Preise
One small complaint. The confirmation email with details of delivery went into my spam folder.
Weiter so
Ruim assortiment en snelle levering
Ik vind heel veel wat ik nodig heb bij Gezondheidaanhuis.nl. Nooit een probleem mee gehad.
Goede ervaring
Keurig verpakt en bezorgd. Jammer dat het niet in een luchtkussen of kartonnen envelop was verpakt, dan had het door de brievenbus gepast.
Vlot geleverd en goed product
Probeertube besteld en de volgende dag al in huis. Topservice en kwaliteit.
Alles gut und schnelle Lieferung
Makkelijk de bestelling afgehaald
Een goed bedrijf met goede producten.Koop er zeker weer
Snelheid niet beter
bestelling volgende dag diskreet in huis.
Goede producten en snelle leveringen.
Toen ik mijn wachtwoord niet meer wist, of iets anders fout had gedaan op de bestelsite, heb ik het kantoor gebeld. Ik werd daar heel prettig geholpen.Kreeg helemaal niet het gevoel dt bellen lastig was of zo. Fijn! Over de afhandeling van de bestelling ga ik niets melden want die is, zoals altijd, zonder meer goed!!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD