Correct en vriendelijk afgeleverd
Gut
Bestellen via de webshop ging heel vlot, inclusief de online betaling en alles werd snel thuis afgeleverd
Gezondheid aan huis is een betrouwbaar bedrijf. Grote keuze aan producten van hoge kwaliteit. Mijn leverancier voor de meeste supplementen.
Snel en goed Afgeleverd
Alleen de nota werd niet bijgesloten.
Altijd tevreden als mijn maandelijkse bestelling moet worden gedaan! De volgende dag keurig bezorgd zoals altijd!
Voor een voordelige prijs mijn supplement hier aangeschaft en levering was zeer snel!
Superschnelle Lieferung und gewohnt gute Qualität, gern wieder!
ich bin zufrieden
zeer goed
Guten Tag! Es gibt nur etwas zu bemängeln, dass mein Päckchen von hermes bei unseren Nachbarhaus auf der Mülltonne abgestellt wurde und erst abends von Nachbarn gefunden und mir gebracht wurde. Auf dem deutschen Ettikett stand die Adresse nicht korrekt, es Stand nur die Hausnummer 8 statt 8/1. Ein Bild kann man hier leider nicht anhängen.
Alles Super
Ik vind hier wat ik moet vinden. Gamma is compleet en snelle levering.
Gute produckte , günstig schneller Versand ,sehr zu empfehlen !
Als ik een vraag heb krijg ik direct antwoord prima service
Kwalitatief goede producten, prijs-kwaliteit is goed.
I will order again!
mijn bestelling kwam snel binnen
Ondanks enige vertraging worden de artikelen van topkwaliteit netjes verpakt geleverd.
De bestelde zalf kwam binnen de afgesproken tijd. Goed verpakt en netjes afgeleverd.
Aangenaam verrast door deze online drogisterij. Veel prettiger dan de grote broers!
prima verpakt, goede kwaliteit
Mijn bestelling is snel geleverd en was zorgvuldi verpakt. Het bestellen verliep makkelijk.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD